Dokter Corrie geeft antwoord

€ 25,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Dokter Corrie geeft antwoord is een boek vol originele, seksuele en puberale informatie. Dokter Corrie geeft eerlijk antwoord op echte vragen van jongeren. Ze geeft niet alleen de technische uitleg, maar heeft ook aandacht voor gevoelens, onzekerheden en andere zaken. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn: verliefdheid, puberteit, versieren, seks, zoenen, homoseksualiteit, porno en nog veel meer.

Dokter Corrie over haar eigen boek:

"Ik licht jeugdige personen voor over seksualiteit en puberteit en alles wat met die twee teiten te maken heeft. Ooit was ik op tv, in het SchoolTV-weekjournaal. Ik werd toen, al zeg ik het zelf, rázend populair bij de jongsters en bij andere mensen met goede smaak en gevoel voor humor. Ook werd ik populair bij een aantal boze volwassenen dat het maar niks vond dat ik in het digitale bijzijn van kinderen woorden als piemel en vagina in de mond nam en wilden dat ik mijn voorlichting in zou slikken. Zij richtten actiegroepen op, er werden Kamervragen gesteld en lang verhaal kort... ik heb een eigen tv-show en nu ook een eigen boek gekregen. Ik wil al mijn fans en haters bedanken. Zonder hun passie was dit niet zo snel gelukt."

Video - Kinderen reageren op seksuele voorlichtingsboek 'Dokter Corrie geeft antwoord'

Hoe komen kinderen van 10 erachter wat seks is? Welke vragen hebben zij over seks en puberteit? Kinderen uit groep 7 reageren op het boek 'Dokter Corrie geeft antwoord'.

De Dokter Corrie Show

Dokter Corrie, vol humor gespeeld door Martine Sandifort, beantwoordt vragen van kinderen op het gebied van puberteit, seksualiteit en relaties.

Meer informatie
SKU 3392
ISBN 9789463360067
Uitgever Schooltv
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Dokter Corrie geeft antwoord
Jouw waardering