Schooltv-weekjournaal speciaal: Liefdesplein werkboek

Waardering:
100% of 100
  • Koop 5 voor € 3,75 en bespaar 23%
  • Koop 10 voor € 3,05 en bespaar 38%
  • Koop 20 voor € 2,60 en bespaar 47%
€ 4,90
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Liefdesplein werkboek: Liefdesplein is een prima hulp bij seksuele voorlichting in groep 7 en 8. Er komen elementaire zaken aan bod als hoe verandert het lichaam en wat gebeurt er in de puberteit. Daarnaast is er ruimte voor minder grijpbare dingen als verliefdheid, flirten, spannende spelletjes, homoseksualiteit en bovenal respect voor elkaar en elkaars mening. Ook de rol van digitale vormen van communicatie, vriendennetwerken en sms, komt aan de orde.

Lesmateriaal Schooltv-weekjournaal

De Liefdesplein werkboekjes bevatten verwerkingsopdrachten over de onderwerpen. Het gaat in de opdrachten niet zozeer om goed of fout. De nadruk zal liggen op het ontwikkelen van een mening en het verkrijgen van waarden en normen op het gebied van seksualiteit en relaties. Dit product is met een aantrekkelijke staffelkorting verkrijgbaar.

Schooltv-weekjournaal speciaal: Liefdesplein

Ouders en leerkrachten vinden het vaak moeilijk om goede en openhartige seksuele voorlichting te geven. Schooltv-weekjournaal speciaal: Liefdesplein en het daarbij horend begeleidend materiaal kan hen daarbij ondersteunen. Op de basisschool zijn leerlingen immers al bezig met sociale relaties die de basis vormen voor latere seksuele relaties. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Rutgers WPF.

Bij het werkboek is ook de handleiding te verkrijgen.

Meer informatie
SKU 1862-wb
Uitgever Schooltv
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Schooltv-weekjournaal speciaal: Liefdesplein werkboek
Jouw waardering