Zelfstandig Rekenen

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Proefpakket Zelfstandig Rekenen

1310-11642

€ 48,75

Zelfstandig Rekenen 4 (5 ex.)

1310-11636

€ 34,95

Zelfstandig Rekenen 5 (5 ex.)

1310-11637

€ 34,95

Zelfstandig Rekenen 6 (5 ex.)

1310-11638

€ 34,95

Zelfstandig Rekenen 7 (5 ex.)

1310-11639

€ 34,95

Zelfstandig Rekenen 8 (5 ex.)

1310-11640

€ 34,95

Door middel van leuke en gevarieerde opdrachten kan de leerling geheel zelfstandig aan de slag met rekensommen. De leerling leert zo spelenderwijs alle aspecten van het rekenen! Omdat de blokboeken eenvoudig in het gebruik zijn en er ook nog eens leuk uitzien, wordt de leerling gestimuleerd om onafhankelijk met de diverse rekensommen te gaan werken.

Antwoorden

Door het gebruik van een correctievel kan de leerling bovendien alles zelf nakijken. De leerling ziet meteen wat hij of zij fout heeft gedaan en kan dat meteen verbeteren! Dit vel is overigens voor alle Zelfstandig boeken van Kinheim te gebruiken.

Opzet

De blokboeken bestaan telkens uit 64 pagina’s, met verschillende opgaven in oplopende moeilijkheidsgraad. De blokboeken Zelfstandig Rekenen zijn niet methode- of groepsgebonden. Alle opgaven zijn duidelijk omschreven en elke boek bevat een werkwijzer waarin staat hoe het correctievel gebruikt moet worden. Elk boek heeft achterin ook nog een resultatenlijst waarop de leerling zelf zijn of haar scores kan bijhouden.

Zelfstandig Rekenen 4

Zelfstandig Rekenen 4 begint met eenvoudige, duidelijk omschreven vragen en opdrachten. Dit eerste deel begint met optellen en aftrekken, waarbij de sommen steeds even iets moeilijker worden. In de loop van het boek komen ook sommen over delen en vermenigvuldigen aan de orde. Er zijn verder ook leuke en leerzame opdrachten over klokkijken. Het boek is vrolijk geïllustreerd!

Zelfstandig Rekenen 5

In Zelfstandig Rekenen 5 gaat de leerling optellen en aftrekken tot maar liefst 10.000! Er komen vele leuke sommen over vermenigvuldigen en delen aan bod. Verder zijn er gevarieerde opgaven over minuten, kwartieren, uren, dagen, weken, maanden en jaren. De leerling leert bovendien over breuken (alleen 1/2), maten en gewichten. De rekenopgaven van het boek zijn oplopend in moeilijkheidsgraad.

Zelfstandig Rekenen 6

Zelfstandig Rekenen 6 gaat weer een stapje verder dan de vorige delen! De opgaven over optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen zijn onderverdeeld in hoofdrekenen en cijferen. Er staan veel interessante opgaven in dit blokboek over breuken, lengtematen, oppervlaktematen, inhoudsmaten en gewichten. Door veel te herhalen leert de leerling hier goed mee te werken! Als extra stof krijgt de leerling te maken met sommen over tiendelige breuken; ook het gros en het dozijn worden behandeld.

Zelfstandig Rekenen 7

Zelfstandig Rekenen 7 bevat verscheidene opgaven over gewone breuken, tiendelige breuken en hele getallen. Andere onderwerpen die aan de orde komen, zijn: doordelen tot 2 of 3 cijfers achter de komma, cijferwaarden, gemiddelden, procenten en afronden. De stof is zeer gevarieerd, met veel herhalingen van de verschillende onderwerpen. Ook is het boek voorzien van enkele pagina’s met redactiesommen.

Zelfstandig Rekenen 8

Zelfstandig Rekenen 8 staat vol met rekensommen die een leerling van groep 8 onder de knie moet hebben! Er zijn natuurlijk weer vele gevarieerde opdrachten met betrekking tot breuken, delen en vermenigvuldigen, hele getallen optellen en aftrekken, maten, gemiddelden en procenten. Als extra stof bevat Zelfstandig Rekenen 8 opgaven over afronden en verhoudingen.

Proefpakket Zelfstandig Rekenen

Dit pakket bestaat uit 5 werkboeken + correctievel:

- Zelfstandig Rekenen 4

- Zelfstandig Rekenen 5

- Zelfstandig Rekenen 6

- Zelfstandig Rekenen 7

- Zelfstandig Rekenen 8

- Correctievel

Meer informatie
SKU 9789060521618-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zelfstandig Rekenen
Jouw waardering