Zandkasteel Sassa (pop)

Waardering:
93% of 100
€ 16,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Met de pluche pop prinses Sassa uit Het Zandkasteel kunnen kinderen de avonturen van tv naspelen. Dit prikkelt hun creativiteit en stimuleert de taalontwikkeling. Geschikt voor peuters en kleuters die ook graag kijken naar de Zandkasteel-uitzendingen op televisie. Met de pluche pop prinses Sassa uit Het Zandkasteel kunnen kinderen de avonturen van tv naspelen. Dit prikkelt hun creativiteit en stimuleert de taalontwikkeling. Geschikt voor peuters en kleuters die ook graag kijken naar de Zandkasteel-uitzendingen op televisie.

Pop Het Zandkasteel

Met de pop van Sassa kun je allerlei gevoelens spelenderwijs bespreekbaar maken. In begrijpelijke taal en op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Een pop helpt peuters te oefenen met nieuwe vaardigheden, onbekende dingen uit te proberen en hun grenzen te verleggen. Naast prinses Sassa zijn ook Toto en Koning Koos als pop verkrijgbaar.

Het Zandkasteel

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen die peuters aanspreken. De drie hebben heel bijzondere neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuzenkriebeldans. Deze dans nodigt peuters uit om mee te bewegen. De drie karakters gaan op een vriendelijke, ondersteunende manier met elkaar om. Toto en Sassa willen alles zelf oplossen. Dat kan en mag mis gaan. Maar als het lukt, glimmen ze van trots. Dat geeft hen zelfvertrouwen. Naast de Sassa pop is ook de Toto pop te bestellen. Wil je ze liever allebei, dan is er ook een bundel verkrijgbaar.

Meer informatie
SKU 3237
Uitgever Schooltv
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zandkasteel Sassa (pop)
Jouw waardering