Koning Koos pop 35cm - Zandkasteel

Waardering:
100% of 100
€ 16,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De creativiteit en taalontwikkeling van kinderen worden geprikkeld met de pluche pop Koning Koos uit Het Zandkasteel. Samen met prinses Sassa en prins Toto beleeft hij spannende avonturen tijdens het voorlezen.

Pop Het Zandkasteel

Met een pop kun je allerlei gevoelens spelenderwijs bespreekbaar maken. In begrijpelijke taal en op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Een pop helpt peuters te oefenen met nieuwe vaardigheden, onbekende dingen uit te proberen en hun grenzen te verleggen. Naast Koning Koos zijn ook Toto en Sassa als pop verkrijgbaar.

Het Zandkasteel

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen die peuters aanspreken. De drie hebben heel bijzondere neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuzenkriebeldans. Deze dans nodigt peuters uit om mee te bewegen. De drie karakters gaan op een vriendelijke, ondersteunende manier met elkaar om. Toto en Sassa willen alles zelf oplossen. Dat kan en mag mis gaan. Maar als het lukt, glimmen ze van trots. Dat geeft hen zelfvertrouwen.

Naast de Koning Koos pop zijn ook Sasa en Toto te verkrijgen.

Meer informatie
SKU 3318-1
Uitgever Schooltv
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Koning Koos pop 35cm - Zandkasteel
Jouw waardering