Raaf handpop + voorleeswijzer

Aanbiedingsprijs € 24,95 voor € 27,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Huisje Boompje Beestje voor groep 3 en 4 zet kinderen aan tot zelf onderzoeken en maakt ze enthousiast voor de wereld om hen heen. De karakteristieke vogel Raaf is als handpop verkrijgbaar. Raaf is nieuwsgierig en stelt vragen aan de kinderen. Dat doet hij niet om te toetsen, maar omdat hij hulp nodig heeft in het zoeken naar een antwoord. Hij spreekt in een begrijpelijke taal en doet niet moeilijk als het antwoord niet helemaal klopt. Op deze manier stimuleert Raaf de leerlingen hun grenzen te verleggen. Leuk en leerzaam voor op school èn voor thuis!

Handpop Raaf en voorleeswijzer

Met de handpop van de populaire Schooltv-ster uit Huisje Boompje Beestje wordt voorlezen actiever. Bovendien geeft een handige voorleeswijzer de leukste tips voor op school en thuis om kinderen nog meer bij het verhaal te betrekken. Voorlezen draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en het taalgevoel van kinderen. Stel daarbij open vragen. Waarom- en hoe-vragen zijn geschikt om een gesprek te laten ontstaan en de spraakontwikkeling te ondersteunen. Het zijn vragen waardoor kinderen aan het denken worden gezet.

De Raaf handpop is ook verkrijgbaar zonder voorleeswijzer.

Huisje Boompje Beestje

Raaf, Fahd Larhzaoui en Carlijn van Ramshorst vormen het presentatietrio van Huisje Boompje Beestje. In hun HBB clubhuis vervelen zij zich nooit. Er is namelijk altijd wel een aanleiding waardoor hun nieuwsgierigheid opgewekt wordt om op onderzoek uit te gaan. Wisselend gaan Carlijn of Fahd op pad om antwoord te krijgen op hun vragen. Raaf, een lieve, ondeugende en soms wat naïeve vogel zoekt op eigen wijze uit hoe de dingen in elkaar steken en dat leidt vaak tot komische situaties!

Meer informatie
SKU 3341
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Raaf handpop + voorleeswijzer
Jouw waardering