TeamBouwers

€ 60,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

TeamBouwers zijn activiteiten die je doet met de teams in je groep. Als leerlingen in staat zijn en gemotiveerd zijn om in teams samen te werken gebeurt er iets heel bijzonders: ieder presteert beter Leerlingen vinden het leuk, de leerprestaties gaan omhoog en storend gedrag komt veel minder voor. Door deze activiteiten ontstaat een gevoel van veiligheid in de groep. Bovendien groeit de bereidheid, zelfs de wil om met elkaar samen te werken. Het werkklimaat in het team, de teamcohesie wordt hier positief door beïnvloed.

TeamBouwers zijn typische Teamactiviteiten. Ze zijn leuk, gaan niet over leerstof, ieder kind kan meedoen. Er zijn verschillende soorten activiteiten. TeamBouwers gericht op: elkaar leren kennen het ontwikkelen (of onderhouden) van een eigen teamidentiteit het leren waarderen van verschillen tussen de diverse teamleden het ontwikkelen van synergie.

In dit boek vindt u de aanpak om het in teams willen en kunnen samenwerken krachtig te stimuleren. Het omvat stap-voor-stap aanwijzingen, tips, variaties, meer dan 100 teambuilding activiteiten en kopieerbladen voor de 14 TeamBouwers; de beste teambuilding werkvormen. Zoek De Valse, Team Interview, Gelijk-Ongelijk, om er een paar te noemen. Met deze activiteiten stimuleert u een positief klimaat in de teams en in de hele groep. Er ontstaat een harmonieuze samenwerking.

Meer informatie
SKU 1310-322541
ISBN 9789461182128
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:TeamBouwers
Jouw waardering