Combideal Verras je klas + Succes in je les

Waardering:
100% of 100
Aanbiedingsprijs € 19,95 voor € 21,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Profiteer van de combideal Verras je klas + Succes in je les.

Verras je klas!

Het Verras je Klas kaartspel biedt meer dan 50 verrassende spelvormen. Elke spelvorm is direct uitvoerbaar en sluit aan op alle leeftijdsgroepen. De spelvormen zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

  • spel
  • bewegen
  • concentratie
  • sfeer
  • samenwerken.

Een schooldag vergt veel inspanning van jou én je leerlingen. Plezier, afwisseling en ontspanning zijn hierdoor onmisbaar. Om dit te realiseren heeft Docenttalent een uniek (kaart)spel ontwikkeld.

Verras je klas met meer dan 50 verrassende spelvormen! Alle spellen zijn in de onderwijspraktijk getest en gegarandeerd een groot plezier voor alle leerlingen. Om het extra overzichtelijk te maken, hebben we de kaartspellen in vier categorieën ingedeeld. Op deze manier kun je heel gemakkelijk voor iedere gelegenheid een passende spelvorm vinden.

De kaartjes zijn gebaseerd op de " onderwijs TipTool " die DocentTalent samen met Educatheek.nl ontwikkelde als App voor de Iphone en Android.

We wensen je alvast heel veel plezier!

Succes in je les

Succes in je les is een kaartspel dat bestaat uit ruim 50 spelvormen. Alle spelvormen sluiten aan op één van de zes leergebieden: rekenen, taal, wereldoriëntatie, kunst, bewegen en Engels. De werkvormen zijn in te zetten als verrijking van de les, maar ook als spelactiviteit voor tussendoor.

Het is altijd weer een uitdaging om je lessen afwisselend en origineel te maken. Spelenderwijs leren kinderen het makkelijkst en het meest. Aan Docenttalent dus de schone taak om dit te realiseren!

Met de spelvormen uit 'Succes in je les' helpt Docenttalent je om aan iedere les een speelse draai te geven. Door de handige indeling in leergebieden heb je snel het meest geschikte spel gevonden. Uiteraard kun je de kaarten ook buiten de les om gebruiken, als je even vijf minuten 'over' hebt bijvoorbeeld!

Alle spelvormen zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk getest. Dit zorgde voor veel blije gezichten, zowel bij leerlingen als leerkrachten:

"Juf, ik heb ook magische ogen!" riep een kind dat ontdekte hoe hij 'door de dobbelsteen heen kon kijken'.

En "Zullen we weer het gouden woord doen, meester? Ik heb een goede bedacht!"

Maakt dit je nieuwsgierig? Bestel het spel dan snel en maak ook van iedere les een groot succes!

Meer informatie
SKU 1310-310336
Uitgever Docenttalent
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Combideal Verras je klas + Succes in je les
Jouw waardering