SpangaS Leergeld werkboek

  • Koop 5 voor € 3,75 en bespaar 23%
  • Koop 10 voor € 3,05 en bespaar 38%
  • Koop 20 voor € 2,60 en bespaar 47%
€ 4,90
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De leerlingen hebben geld ingezameld voor conciërge Aldert, die binnenkort 50 wordt. Ze willen een feest organiseren en een mooi cadeau aanbieden. Maar dan is het geld kwijt… SpangaS Leergeld voor groep 7 en 8 biedt in de context van een spannend verhaal alle financiële thema's die in je lessen aan de orde zullen komen: sparen, lenen, zakgeld, de invloed van reclame, uitgaven afstemmen op inkomsten. SpangaS Leergeld is ook geschikt voor klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en sluit aan bij de kerndoelen van het leergebied rekenen/wiskunde.

Lesmateriaal SpangaS Leergeld

De opdrachten in het werkboek sluiten aan bij de rekenvaardigheden van de leerlingen. Daarnaast leren de leerlingen een begroting maken, brengen ze hun eigen financiële situatie in kaart en denken ze na over mogelijkheden om (meer) geld te verdienen. Bij elke aflevering zit ook een discussieopdracht waarmee je in de klas aan de slag kunt. 

SpangaS Leergeld

De serie SpangaS Leergeld bestaat uit vijf afleveringen over leerlingen van het Spangalis College. Het centrale thema is omgaan met geld, wat garant staat voor spannende verwikkelingen. Dit programma is mede mogelijk gemaakt door het Nibud en het Platform Wijzer in geldzaken. Deze speciale SpangaS is een productie van NL Film, TV BV en de NCRV in opdracht van NTR Schooltv. 

Naast het SpangaS Leergeld werkboek zijn ook de handleiding en de DVD te verkrijgen. 


Meer producten over rekenen met geld vind je op de categoriepagina Rekenen met geld.

Meer informatie
SKU 1859-WB
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:SpangaS Leergeld werkboek
Jouw waardering