SpangaS Leergeld DVD

€ 34,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De leerlingen hebben geld ingezameld voor conciërge Aldert, die binnenkort 50 wordt. Ze willen een feest organiseren en een mooi cadeau aanbieden. Maar dan is het geld kwijt… SpangaS Leergeld voor groep 7 en 8 biedt in de context van een spannend verhaal alle financiële thema's die in je lessen aan de orde zullen komen: sparen, lenen, zakgeld, de invloed van reclame, uitgaven afstemmen op inkomsten. SpangaS Leergeld is ook geschikt voor klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en sluit aan bij de kerndoelen van het leergebied rekenen/wiskunde.

Dvd SpangaS Leergeld

SpangaS Leergeld is een reeks van vijf speciale afleveringen over financiële educatie. Elke aflevering vormt een afgerond geheel. Thema’s als sparen, lenen en zakgeld komen op een herkenbare en aansprekende manier met de bekende karakters uit de soap aan de orde.

SpangaS Leergeld

De serie SpangaS Leergeld bestaat uit vijf afleveringen over leerlingen van het Spangalis College. Het centrale thema is omgaan met geld, wat garant staat voor spannende verwikkelingen. Dit programma is mede mogelijk gemaakt door het Nibud en het Platform Wijzer in geldzaken. Deze speciale SpangaS is een productie van NL Film, TV BV en de NCRV in opdracht van NTR Schooltv. 

Naast de SpangaS Leergeld DVD zijn ook het werkboek en de handleiding te verkrijgen.


Meer producten over rekenen met geld vind je op de categoriepagina Rekenen met geld.

Meer informatie
SKU 1859-DVD
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:SpangaS Leergeld DVD
Jouw waardering