SpangaS Leergeld (DVD en Handleiding)

€ 35,70
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De leerlingen hebben geld ingezameld voor conciërge Aldert, die binnenkort 50 wordt. Ze willen een feest organiseren en een mooi cadeau aanbieden. Maar dan is het geld kwijt… SpangaS Leergeld voor groep 7 en 8 biedt in de context van een spannend verhaal alle financiële thema's die in je lessen aan de orde zullen komen: sparen, lenen, zakgeld, de invloed van reclame, uitgaven afstemmen op inkomsten. SpangaS Leergeld is ook geschikt voor klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en sluit aan bij de kerndoelen van het leergebied rekenen/wiskunde.

Lesmateriaal SpangaS Leergeld

De SpangaS Leergeld-bundel bestaat uit de dvd en de handleiding. SpangaS Leergeld is een reeks van vijf speciale afleveringen over financiële educatie. Thema’s als sparen, lenen en zakgeld komen op een herkenbare en aansprekende manier met de bekende karakters uit de soap aan de orde. In de handleiding vind je lessuggesties, achtergrondinformatie en de antwoorden op de opdrachten uit het werkboek. De werkboekjes zijn los verkrijgbaar.

SpangaS Leergeld

De serie SpangaS Leergeld bestaat uit vijf afleveringen over leerlingen van het Spangalis College. Het centrale thema is omgaan met geld, wat garant staat voor spannende verwikkelingen. Dit programma is mede mogelijk gemaakt door het Nibud en het Platform Wijzer in geldzaken. Deze speciale SpangaS is een productie van NL Film, TV BV en de NCRV in opdracht van NTR Schooltv.

Meer informatie
SKU BM0044
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:SpangaS Leergeld (DVD en Handleiding)
Jouw waardering