KIJK! groep 3-4 - Leerlingenboekje

€ 16,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

In KIJK! groep 3-4 Leerlingboekje wordt gewerkt met ontwikkelingslijnen en leerlijnen. Beiden zijn een voortzetting van de ontwikkelingslijnen in KIJK! 1-2. Elke leer- en ontwikkelingslijn is opgedeeld in fasen of mijlpalen. Per fase wordt een omschrijving gegeven van wat het kind zich normaal gesproken in die periode aan inzichten, kennis en vaardigheden eigen maakt. De leerlijnen zijn direct gekoppeld aan het methodisch gebonden onderwijs in groep 3 en 4. Bij het werken met KIJK! geeft de leraar, op basis van zijn professionele observatie en beschikbare toetsgegevens, per aspect aan in welke ontwikkelingsfase het individuele kind zich bevindt. In samenhang met de basiskenmerken van het kind, de betrokkenheid en eventuele risicofactoren ontstaat een compleet beeld van de ontwikkeling. Aan de hand hiervan kan de leraar de juiste keuzes maken op pedagogisch, didactisch en organisatorisch gebied. KIJK! biedt meerdere gebruiksmogelijkheden. Behalve een volgsysteem en een instrument voor signalering op individueel niveau is het ook een instrument voor signalering op groepsniveau. Bovendien is het een goed hulpmiddel bij het voeren van gesprekken met ouders. 

Leerlingboekjes
KIJK! Groep 3-4 wordt compleet geleverd, inclusief 2 leerlingboekjes. De leerlingboekjes zijn bedoeld voor het registreren van observatiegegevens om de ontwikkeling en de leervorderingen van kinderen over een langere periode te volgen. De leerlingboekjes zijn ook los verkrijgbaar.  

KIJK! Webbased
Met de webbased versie van KIJK! voer je je observatiegegevens in via een module op internet. Je kunt met groot gemak en zonder enige problemen voortaan ook thuis of vanaf elke andere plek met toegang tot internet gegevens invoeren en opvragen. De gegevens worden goed beveiligd en zijn niet toegankelijk voor anderen. Met deze versie behoren de problemen met de huidige software definitief tot het verleden. De webbased versie bestaat uit vijf modules:

  • KIJK! Baby-Dreumes 
  • KIJK! Peuters
  • KIJK! Groep 1-2
  • KIJK! Groep 3-4 
  • KIJK! Groep 5-8 Rekenen en wiskunde 
Meer informatie
SKU 1310-232451
ISBN 9789074233453
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:KIJK! groep 3-4 - Leerlingenboekje
Jouw waardering