KIJK! 0-4 jaar volgboekje

€ 16,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Het KIJK! 0-4 jaar volgboekje is passend bij het observatie- en registratiemodel KIJK! 0-4 jaar. Voor het registreren van observatiegegevens om de ontwikkeling en leervorderingen van kinderen over een langere periode te volgen.

KIJK! 0-4 jaar is een werkwijze die pedagogisch medewerkers ondersteunt bij het observeren, registreren en stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen tussen nul en vier jaar. Je kijkt naar basiskenmerken, betrokkenheid en aanwezigheid van factoren die een risico kunnen vormen voor de ontwikkeling. Daarnaast kijk je naar een groot aantal aspecten van de vroegkinderlijke ontwikkeling. Dit doe je met behulp van een aantal ontwikkelingslijnen.

KIJK! 0-4 jaar gaat over de praktijk van iedere dag. Werken met KIJK! vergroot jouw deskundigheid ten aanzien van het observeren van de ontwikkeling van jonge kinderen. Het helpt je bovendien bij het maken van bewuste keuzes voor de manier waarop je die ontwikkeling het beste kunt ondersteunen.

De gegevens kun je zowel handmatig als digitaal verwerken. Voor de digitale verwerking van de gegevens maak je gebruik van de Webbased-versie van KIJK!

  • KIJK! 0-4 jaar is efficiënt, praktisch en gebaseerd op jarenlange ervaring in de praktijk.
  • KIJK! 0-4 jaar is een uitstekend hulpmiddel bij het voeren van gesprekken over jonge kinderen met ouders en pedagogisch medewerkers.
  • KIJK! 0-4 jaar wordt al door veel pedagogisch medewerkers met succes en naar tevredenheid gebruikt.
Meer informatie
SKU 1310-381353
ISBN 9789461182333
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:KIJK! 0-4 jaar volgboekje
Jouw waardering