Vroeger & Zo speciaal: 13 in de oorlog werkboek

  • Koop 5 voor € 3,75 en bespaar 23%
  • Koop 10 voor € 3,05 en bespaar 38%
  • Koop 20 voor € 2,60 en bespaar 47%
€ 4,90
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

In Vroeger & Zo speciaal: 13 in de Oorlog staat in elke aflevering één kind centraal dat zijn of haar verhaal vertelt. Door de ogen van Dirk, Hans, Corrie, Els, Roos, Kaat en Jurgen beleven je leerlingen steeds een ander aspect van de oorlog. Door de presentatie vanaf historische locaties en het afwisselen van authentieke archiefbeelden en aangrijpende dramascènes wordt de Tweede Wereldoorlog toegankelijk en invoelbaar gemaakt voor kinderen.

Lesmateriaal Vroeger & Zo speciaal

  • Het werkboek bij deze zesdelige serie voor groep 6, 7 en 8 bevat diverse opdrachten die na het bekijken van de aflevering gemaakt kunnen worden. Dit product is met een aantrekkelijke staffelkorting verkrijgbaar.

  • De handleiding bevat naast de antwoorden op de opdrachten uit het werkboek ook tips en achtergrondinformatie. Per aflevering worden er suggesties voor boeken en musea gegeven zodat je het gemakkelijk tot een project kunt maken.

Vroeger & Zo speciaal: 13 in de Oorlog

13 in de Oorlog gaat terug naar WOII en laat hoe het was om tijdens de oorlog op te groeien. In 1939 is het oorlog in Europa. Er worden bommen op huizen gegooid, soldaten schieten op elkaar en miljoenen mensen raken hun huis en hun leven kwijt. En dat komt allemaal door Adolf Hitler, de baas van Duitsland. Hitler wil de baas worden van heel Europa en daarom vallen de Duitsers ook Nederland binnen. Voor de Nederlanders betekent dit dat hun hele leven in een klap helemaal verandert.

Naast het werkboek is de handleiding te verkrijgen. De dvd is niet meer leverbaar; alle afleveringen van 13 in de Oorlog zijn te vinden via Schooltv.nl. Klik hier voor de afleveringen: https://schooltv.nl/programma/13-in-de-oorlog/


Meer producten over de Tweede Wereldoorlog en 75 jaar bevrijding van Nederland vind je op de themapagina Tweede Wereldoorlog.

Meer informatie
SKU 1807#wb
Uitgever Schooltv
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vroeger & Zo speciaal: 13 in de oorlog werkboek
Jouw waardering