Zelfstandig Tafels Trainen

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Correctievel Zelfstandig Tafels Trainen

1310-11633

€ 4,00

Proefpakket Zelfstandig Tafels Trainen

1310-11634

€ 31,75

Zelfstandig Tafels Trainen A (5 ex.)

1310-11630

€ 34,95

Zelfstandig Tafels Trainen B (5 ex.)

1310-11631

€ 34,95

Zelfstandig Tafels Trainen C (5 ex.)

1310-11632

€ 34,95

De leerling kan geheel zelfstandig aan de slag met drie deeltjes tafels trainen. De stof is bedoeld voor leerlingen van alle niveaus van de eerste jaren van het basisonderwijs. De leerling kan volledig onafhankelijk aan de slag met alle sommen op het gebied van optellen en afrekken, delen en vermenigvuldigen. De sommen zijn in oplopende moeilijkheidsgraad!

Extra oefening

Vooral erg zinvol voor kinderen die nog wel wat extra oefening kunnen gebruiken met optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Ook leerlingen die snel zijn en van rekenen houden, kunnen hiermee zelfstandig werken.

Opzet

De boekjes bevatten telkens 31 pagina’s met opgaven. De bedoeling is dat de leerling deze opgaven maakt, zelf corrigeert en dan opschrijft hoeveel sommen hij of zij goed beantwoord heeft. Dit kan dan worden genoteerd in het resultatenlijstje achterin het boek. Vervolgend kan de leerling de eventuele fout gemaakte sommen opnieuw maken.

Antwoorden

Door te werken met een correctievel kan de leerling alles zelf nakijken. De leerling ziet meteen wat hij fout heeft gedaan en kan dat ook direct verbeteren. Het correctievel is op zoveel verschillende manieren toepasbaar, dat er geen herhalingspatroon valt te ontdekken. Dit vel is voor alle ‘Zelfstandig Tafels Trainen werken’ boeken te gebruiken en erg handig in gebruik!

Zelfstandig Tafels Trainen A

Zelfstandig Tafels Trainen A bestaat uit 32 pagina’s met op elke pagina twintig tafelsommen. Door veel zelfstandig te oefenen, krijgt de leerling de tafels t/m 10 snel onder de knie!

Zelfstandig Tafels Trainen A is bedoeld voor leerlingen uit groep 4/5.Zelfstandig Tafels Trainen B

Zelfstandig Tafel Trainen B is een herhaling van deel A, en ook bestemd voor leerlingen van groep 4/5. Per bladzijde zijn A en B aan elkaar gelijk, met dit verschil dat eenzelfde opgave in verschillende vakken ligt. Door deze opzet kan de leerling veel herhalen, waardoor hij of zij de sommen foutloos kan maken!Zelfstandig Tafels Trainen C

Zelfstandig Tafels Trainen C bevat geen sommen meer over optellen en aftrekken, maar alleen puur de tafels. Het boekje, bedoeld voor leerlingen van groep 6/7, bevat de tafels van halve en hele getallen tot 25. De leerling kan ongestoord alle tafels onder de knie krijgen en geheel zelfstandig aan de slag met 31 pagina’s aan tafels!Proefpakket Zelfstandig Tafels Trainen

Dit pakket bevat 4 werkboeken + correctievel:

- Zelfstandig Tafels Trainen A

- Zelfstandig Tafels Trainen B

- Zelfstandig Tafels Trainen C

- Correctievel

Meer informatie
SKU 9789060521861-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zelfstandig Tafels Trainen
Jouw waardering