Zelfstandig Topo Trainen

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Correctievel Zelfstandig Topo Trainen

1310-11458

€ 4,00

Proefpakket Zelfstandig Topo Trainen

1310-11459

€ 31,75

Zelfstandig Topo Trainen Europa groep 7 (5 ex.)

1310-11456

€ 34,95

Zelfstandig Topo Trainen Nederland groep 6 (5 ex.)

1310-11455

€ 34,95

Zelfstandig Topo Trainen Wereld groep 8 (5 ex.)

1310-11457

€ 34,95

Nieuw in onze ‘Zelfstandig werken’-serie zijn de topotrainers. Het leren van de topografie op de traditionele wijze (plaatsen een nummer geven, rijtje bedekken en de plaatsen benoemen) heeft als grote nadeel, dat het nogal vluchtig is en dat leerlingen de plaatsnamen weer snel vergeten.

Bovendien koppelen kinderen vaak niet de positie die de stad of het land op de kaart heeft aan de naam, maar ze koppelen het gegeven nummer aan de naam. Bij Zelfstandig Topo Trainen wordt dit probleem voorkomen en leren de kinderen daadwerkelijk de topografie!

Antwoorden

Door te werken met een correctievel kan de leerling alles zelf nakijken. De leerling ziet meteen wat hij fout heeft gedaan en kan dat ook direct verbeteren. Het correctievel is op zoveel verschillende manieren toepasbaar, dat er geen herhalingspatroon valt te ontdekken. Dit vel is voor alle ‘Zelfstandig Topo Trainen werken’ boeken te gebruiken en erg handig in gebruik!

Groep 6 Zelfstandig Topo Trainen Nederland

In Zelfstandig Topo Trainen deel 1 wordt eerst gekeken naar de plaats die Nederland inneemt in West-Europa. De leerling leert vervolgens algemeen over onze provincies en de provinciehoofdsteden. Daarna wordt specifiek ingegaan op iedere provincie, te beginnen bij Groningen en eindigend met Limburg. Tot slot komen de belangrijkste landstreken en wateren van Nederland aan bod.

Klik hier voor de weggevallen uitleg over het boekje Topo Trainen Nederland!

Groep 7 Zelfstandig Topo Trainen Europa

In Zelfstandig Topo Trainen Europa wordt allereerst een kijkje genomen in de Benelux, waarvan de leerling de meeste steden nog wel kent uit het vorige deel van Topo Trainen. Vervolgens worden de belangrijkste steden van de andere Europese landen onder de loep genomen. Naast de bekende landen zoals Frankrijk, Duitsland, Itali┘ en Spanje, wordt uiteraard ook aandacht besteed aan landen in Oost-Europa en de Balkanlanden. Ieder gebied van Europa wordt telkens herhaald, zodat de topografische kennis de leerling goed zal bijblijven!

Klik hier voor de weggevallen uitleg over het boekje Topo Trainen Europa! 

Groep 8 Zelfstandig Topo Trainen Wereld

In dit laatste deel van de Zelfstandig Topo Trainen serie wordt aandacht besteed aan de landen in de gehele wereld. De leerling krijgt een rondleiding over alle continenten, te beginnen bij Afrika en eindigend met Zuid-Amerika. Azi┘ komt uitvoerig aan bod, evenals Noord-Amerika en Australi┘. Ook de landen, steden, eilanden en zee┘n van het Caribische gebied worden niet vergeten!

Klik hier voor de weggevallen uitleg over het boekje Topo Trainen Wereld! 

Proefpakket Zelfstandig Topo Trainen

DIt pakket bestaat uit 3 werkboeken + correctievel:

  • Groep 6 Zelfstandig Topo Trainen Nederland
  • Groep 7 Zelfstandig Topo Trainen Europa
  • Groep 8 Zelfstandig Topo Trainen Wereld
  • Correctievel
Meer informatie
SKU 9789060521915-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zelfstandig Topo Trainen
Jouw waardering