Taal met Timo en Finne - Huisje Boompje Beestje dvdPLUS

€ 34,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Taal met Timo en Finne is een project voor groep 3 en 4 dat zich richt op de ontwikkeling van de woordenschat. Elke aflevering bestaat uit vier korte verhaaltjes over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven. Hoofdpersonen in de verhaaltjes zijn Timo en Finne. De clips worden op komische wijze ingeleid door Raaf, bekend van Huisje Boompje Beestje.

Digibord lesmateriaal Huisje Boompje Beestje

Deze serie is geschikt om de woordenschat van het jonge kind uit te breiden. Iedere aflevering bestaat uit vier korte verhaaltjes met bijbehorende woorden en uitdrukkingen. Door de combinatie van woord en beeld leren kinderen op een speelse manier veel nieuwe woorden en uitdrukkingen. Het lesmateriaal staat als pdf-bestand op de dvdPLUS zodat je het gemakkelijk kunt printen of gebruiken op het digitale schoolbord.

Timo en Finne

Taal met Timo en Finne is een taalserie voor jonge kinderen. Samen ruimen Timo en Finne bijvoorbeeld de zolder op, fotograferen of koken ze en gaan een dagje vissen. Deze bezigheden verlopen niet altijd helemaal vlekkeloos. Vooral Timo doet nog wel eens iets verkeerd. Gelukkig kan Finne met deze onhandigheden van zijn vriend goed omgaan.

Meer informatie
SKU 3355
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Taal met Timo en Finne - Huisje Boompje Beestje dvdPLUS
Jouw waardering