StruX Entree - Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
€ 59,25
Op voorraad
- Alles voor jouw klas op één plek
- 20+ jaar ervaring
- 14 dagen bedenktijd
- Persoonlijk advies van onderwijsprofessionals
StruX - Entree Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bestaat uit:
- Thema 1: Werkruimtes gebruiksklaar maken
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar - Thema 2: Voedsel bewerken, verwerken en bereiden
P7-K1-W2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten en P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed - Thema 3: Veilig en hygiënisch werken
P7-K1-W4: Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon - Thema 4: Materialen- en warenkennis
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
>> Een inkijkexemplaar vind je onder de tab Bijlagen.
| SKU | 1310-9789037252132 |
|---|---|
| ISBN | 9789037252132 |
| Druk | 1ste |
| Uitgever | Boom Beroepsonderwijs |
| Imprint | Edu'Actief |
| Verschijningsdatum | 30 jun 2020 |
| Verschijningsvorm | Paperback |
| Geïllustreerd | Ja |
| NUR | 100 - Educatieve uitgaven algemeen |
Schrijf uw eigen review


