Okidootjes Veerkracht

Waardering:
100% of 100
€ 11,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Okidootjes Veerkracht is een kaartspel met krachtige coachingkaarten, waarmee kinderen leren om positief te denken én te doen. De kaartjes helpen kinderen vanaf 8 jaar om hun veerkracht te vergroten, stevig in hun schoenen te staan en een positieve mindset te ontwikkelen.Okidootjes kun je individueel gebruiken, in groepjes van 2 tot 4 spelers, of zelfs met een grotere groep of hele klas.

Okidootjes Veerkracht bestaat uit 51 kaarten met daarop een helpende gedachte, zoals 'Wat er ook gebeurt, ik kan het aan, ik ben sterk!' of 'Ik leer door te oefenen en te oefenen'. De 17 belangrijkste kenmerken van veerkracht zijn in kaart gebracht en onderverdeeld in 6 thema’s. 

Je kunt de Okidootjes op verschillende manieren inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld elke dag of elke week 1 kaartje trekken, dat die dag of week centraal staat. Maar je kunt de kaartjes bijvoorbeeld ook gebruiken voor een complimentenspel. 

Okidootjes zijn ontwikkeld door Dubbelzes uitgeverij samen met Lo van Beers, coach en co-auteur van de succesvolle EigenWijsjes!

Meer informatie
SKU 1310-394307
ISBN 9789081930239
Uitgever Dubbelzes uitgeverij
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Okidootjes Veerkracht
Jouw waardering