MeetMaatje

Waardering:
70% of 100
€ 14,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Wat is de inhoud van deze rechthoek in dm3? Hoeveel liter gaat er in dit zwembad? 100 ml is …….. dl? Hoeveel seconden zitten er in een etmaal? Bereken de oppervlakte van dit grasveld? Tja, hoe reken je dit ook al weer uit?

Voor iedereen die hier wel een beetje hulp bij kan gebruiken, is er nu het MeetMaatje. Het MeetMaatje helpt je bij alle sommen die met meten te maken hebben: van omtrek tot inhoud, maar ook bij gewicht en snelheid.

Persoonlijke assistent

Door de kleurrijke en duidelijke illustraties wordt in 1 oogopslag duidelijk hoe je snelheid omrekent van m/sec naar km/u, hoeveel kwartalen er in 1 jaar zitten en dat 1 dm3 toch echt hetzelfde is als 1 liter.

Uiteraard ontbreken een handige tafelkaart en een spiekkaart met daarop alle maten niet. Ook is er in het MeetMaatje ruimte om zelf sommen uit te rekenen en om je eigen referentiematen te tekenen. Zo wordt het MeetMaatje jouw persoonlijke assistent!

Liggend of als tafelmodel

Het MeetMaatje is een boekje op liggend A5 formaat. Door de ringband vind je snel de juiste hulpkaart erbij. Voorzien van een handige omvouwstandaard is het MeetMaatje ook als tafelmodel te gebruiken.

Meer informatie
SKU 1310-309514
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:MeetMaatje
Jouw waardering