Leesstrategieen Engels

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Leesstrategieen Engels - netwerk

1480-01017

€ 297,18

Leesstrategieen Engels - standalone

1480-01016

€ 33,42


Algemeen

Het programma Leesstrategieen Engels richt zich op het aanleren en oefenen van strategieen bij het lezen van teksten in een vreemde taal. De leerling leert gebruik te maken van de woorden en tekstdelen die hij begrijpt om tot de inhoud van de hele tekst door te dringen. Het programma legt de leerling teksten en tekstdelen voor en laat hem er op een interactieve wijze mee omgaan.

Inhoud

Het programma Leesstrategieen kent vier modules. Oefeningen: de leerling leert dat hij snel en efficient een tekst kan lezen en begrijpen, als hij de juiste strategie gebruikt. De oefeningen kennen een stapsgewijze opbouw van zinnen naar teksten.

De eerste serie oefeningen betreft het onderscheid tussen belangrijke en minder belangrijke woorden in zinnen. In de tweede serie is er aandacht voor de verbindingswoorden tussen zinnen. Dit zijn zowel verwijswoorden (hij) als structuurwoorden (doordat). In serie drie komen de alinea´s aan de orde en de betekenis van een alinea voor het begrijpen van de tekst. Serie vier richt de aandacht van de leerling op de totale structuur van de tekst. Het gaat daarbij o.a. om de functie van kopjes boven tekstdelen en om de totale structuur van de tekst.

Registratie

De computer registreert de resultaten en de voortgang.

Bij de netwerkversie wordt een docentenmodule geleverd. Met deze module kan de resultaten van de leerlingen worden bekeken.

Meer informatie
SKU 90.02.03-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Leesstrategieen Engels
Jouw waardering