Kunstlicht Next 9-12 dvdPLUS

Aanbiedingsprijs € 21,25 voor € 42,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De Kunstlicht Next programma's zijn documentair van karakter. In elk programma komen steeds de volgende elementen aan bod: het kunstwerk (wat of wie zie je); de kunstenaar (uitvoerders of ontwerpers); de cultuurhistorische context (tijd en publiek) en de kijker (wat vond/vindt men ervan). De onderwerpen uit Kunstlicht Next zijn geschikt om als bronnenmateriaal te bewaren. Kunstlicht Next is gemaakt voor de bovenbouw van het havo/vwo.

Digibord werkbladen Kunstlicht Next 9-12

De dvdPLUS is een productvorm waarbij de afleveringen, extra filmmateriaal en het begeleidend materiaal in digitale vorm zijn samengebracht. Alles handig bij elkaar.

Afleveringen Kunstlicht Next dvdPLUS

  1. Kunst en de smaak van het publiek
  2. Kunst en concept
  3. Sampling in de kunst
  4. De kunst van het vormgeven

Kunstlicht Next

Aan de hand van het project Kunstlicht Next kunnen leerlingen culturele activiteiten ondernemen en informatie opzoeken en verwerken. Iedere aflevering behandelt vanuit een discipline een cultureel of kunstzinnig onderwerp en belicht daarvan de cultuurhistorische achtergrond. Kunstlicht Next heeft een informatief en opiniërend karakter: we geven niet alleen kennis over kunst en cultuur(geschiedenis), maar bieden tegelijkertijd informatie aan die tot discussie en reflectie moet leiden.

Ook verkrijgbaar: Kunstlicht Next aflevering 13 t/m 16.

Meer informatie
SKU 1956-31
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kunstlicht Next 9-12 dvdPLUS
Jouw waardering