Kunstlicht Next 13-16 dvdPLUS

Aanbiedingsprijs € 21,25 voor € 42,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De Kunstlicht Next programma's zijn documentair van karakter. In elk programma komen steeds de volgende elementen aan bod: het kunstwerk (wat of wie zie je); de kunstenaar (uitvoerders of ontwerpers); de cultuurhistorische context (tijd en publiek) en de kijker (wat vond/vindt men ervan). De onderwerpen uit Kunstlicht Next zijn geschikt om als bronnenmateriaal te bewaren. Kunstlicht Next is geschikt voor de bovenbouw van het havo/vwo

Digibord werkbladen Kunstlicht Next 13-16

De dvdPLUS is een productvorm waarbij de afleveringen, extra filmmateriaal en het begeleidend materiaal in digitale vorm zijn samengebracht. Alles handig bij elkaar. Elke aflevering op de dvdPLUS van Kunstlicht Next duurt 15 minuten.

Afleveringen Kunstlicht Next dvdPLUS

  1. Kunst en de romantiek
  2. Kunst en retromanie
  3. Kunst en nieuwe media
  4. Kunst en de economische macht

Kunstlicht Next

Aan de hand van het project Kunstlicht Next kunnen leerlingen culturele activiteiten ondernemen en informatie opzoeken en verwerken. Iedere aflevering behandelt vanuit een discipline een cultureel of kunstzinnig onderwerp en belicht daarvan de cultuurhistorische achtergrond. Kunstlicht Next heeft een informatief en opiniërend karakter: we geven niet alleen kennis over kunst en cultuur(geschiedenis), maar bieden tegelijkertijd informatie aan die tot discussie en reflectie moet leiden.

Ook verkrijgbaar: Kunstlicht Next aflevering 9 t/m 12.

Meer informatie
SKU 3332
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kunstlicht Next 13-16 dvdPLUS
Jouw waardering