HistoClips 20-23 dvdPLUS

Aanbiedingsprijs € 21,25 voor € 42,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

HistoClips is bedoeld voor de onderbouw van het vmbo en past in het profiel Mens en maatschappij. Deze Schooltv-serie bestaat uit korte, krachtige en boeiende programma's over uiteenlopende geschiedenisonderwerpen. De gebruiksmogelijkheden van HistoClips zijn zo divers als je eigen lespraktijk en zowel klassikaal als individueel in te zetten.

Digibord werkbladen HistoClips 20-23

Naast vier afleveringen bevat deze dvdPLUS ook per aflevering twee interactieve, educatieve spellen die op het digibord gedaan kunnen worden. Hiermee kan de kennis en de verwerking van begrippen geoefend worden. De spellen zijn zo ingericht dat je ze klassikaal kunt inzetten en er kan individueel op score en tijd gespeeld worden.

Verder tref je een handleiding aan met uitleg over de aanpak en werkwijze van de spellen, antwoordsuggesties en een inhoudsbeschrijving en achtergrondinformatie bij de programma’s. Als extra staan er op deze dvdPLUS een viertal korte clips.

Afleveringen HistoClips dvdPLUS

  1. De oude Egyptenaren
  2. De Tweede Wereldoorlog
  3. Nederland in de Tweede Wereldoorlog
  4. Berlijn en de Koude Oorlog

HistoClips

HistoClips is makkelijk toepasbaar in de geschiedenisles en past in het profiel Mens en maatschappij. De onderwerpen variëren van de oude Grieken en Columbus tot de Tweede Wereldoorlog. In de afleveringen van HistoClips komen alle facetten van de geschiedenis aan bod.

Meer informatie
SKU 3330
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:HistoClips 20-23 dvdPLUS
Jouw waardering