Deep learning

€ 34,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

In Deep learning beschrijven Michael Fullan en zijn collega’s een helder kader om binnen het primair- en voortgezet onderwijs verdiepend leren vorm te geven. Een must voor iedere schoolorganisatie die het leren verder wil verdiepen!

Dit boek beschrijft verdiepend leren als een systemische benadering om professioneel, sociaal en cultureel kapitaal te vergroten. Het is gebaseerd op de overtuiging dat alle leerlingen kunnen leren als het systeem verandert van sorteren van talent naar het ontwikkelen van de talenten van alle leerlingen. De kracht van Deep Learning ligt in het voorzien in praktisch advies voor deze cultuurverandering.

Naast een inhoudelijke toelichting op ‘Deep Learning’, biedt het boek een scala aan voorbeelden van scholen over de hele wereld die erin geslaagd zijn om verdiepend leren in de praktijk zichtbaar te maken. De auteurs beschouwen ‘Deep Learning’ als een essentieel leer- en ontwikkelproces van de leerlingen waarbij zij zicht krijgen op het stellen van vragen die er werkelijk te doen.

Meer informatie
SKU 1310-00008
Auteur Michael Fullan, Joanne Quinn, Joanne McEachen
Uitgever Uitgeverij OMJS
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Deep learning
Jouw waardering