Activiteitengids De allerergste dag van mijn leven

€ 15,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

In De allerergste dag van mijn leven heeft Julia Cook, de auteur van het kinderboek, een activiteitengids samengesteld met 24 aantrekkelijke spelletjes en activiteiten die een fantastische aanvulling zijn op het boek. De gids is daardoor niet alleen uitstekend te gebruiken in de klas, maar ook binnen het gezin.

In de activiteitengids vindt u niet alleen oefeningen om beter te leren luisteren en je aan opdrachten te houden, maar ook oefeningen waarbij de kinderen moeten observeren, nadenken, evalueren, schrijven en samenwerken om de uitdagende activiteiten uit te voeren. Deze gids biedt een scala aan activiteiten, variërend van kleurplaten en doolhoven voor jongere kinderen tot spelletjes en werkbladen met complexere aanwijzingen voor oudere kinderen.

Duidelijke instructies, lijsten met benodigde materialen, gedifferentieerde opdrachten, werkbladen, aanvullende activiteiten, opdrachtkaartjes en beloningsbonnen … alles kunt u vinden in de activiteitengids De werkbladen, kaartjes en bonnen zijn opgenomen in de gids, maar kunnen ook gedownload worden.De lesideeën en opdrachten in deze activiteitengids zijn een geweldige manier om de lessen die Max leert in De allerergste dag van mijn leven in de klas tot leven te laten komen

Meer informatie
SKU 1310-9789461182685
ISBN 9789461182685
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Activiteitengids De allerergste dag van mijn leven
Jouw waardering