Zien wat anderen niet zien

€ 22,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Keuzes maken we iedere dag. Terwijl we denken dat we beslissingen maken op basis van de juiste informatie, pakt het soms toch verkeerd uit. Vervolgens vragen we onszelf af: Hoe kon dit nu gebeuren? en Waarom zag ik dit niet aankomen?

In Zien wat anderen niet zien daagt Bazerman de lezer uit zijn eigen blinde vlekken te ontdekken en een eersteklas waarnemer te worden. Aan de hand van theorie gecombineerd met verbluffende gedachte-experimenten en praktijkvoorbeelden laat hij zien waar we op moeten letten en hoe dit correct waarnemen ons een voorsprong kan geven, zowel zakelijk als privé.

Er verschijnen ontelbare boeken over leiderschap. Maar zo nu en dan draagt er een iets aan het vak bij dat er echt toe doet en wezenlijk vernieuwend is. De heldere beschrijving van de verheven - maar aan te leren - vaardigheid van het correct waarnemen, maakt dat dit boek er onmiskenbaar zo één is.' - Robert B. Cialdini, auteur van Invloed

'Belangrijke, nieuwe ideeën zijn zeldzaam in discussies over leiderschap, maar Bazerman heeft ze. In een boeiend en leesbaar boek laat hij zien wat de gevolgen zijn van het missen van signalen die duiden op dreigend gevaar, en leert hij leiders waakzaam te zijn.' - Daniel Kahneman, auteur van Ons feilbare denken en Nobelprijswinnaar

Max Bazerman
Max H. Bazerman is expert op het gebied van de toegepaste gedragspsychologie, docent aan de Harvard Business School, auteur én eersteklas waarnemer. Hij ontving onder meer de Life Achievement Award van het Aspen Institute.
Meer informatie
SKU 9789462200944
Druk 1ste
Auteur Max H. Bazerman
Imprint Academic service
Aantal pagina's 192
Verschijningsdatum 22 okt. 2014
Verschijningsvorm Paperback
NUR 770 - Psychologie algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zien wat anderen niet zien
Jouw waardering