Zeker Weten!

Waardering:
73% of 100
€ 9,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Zeker Weten! voor groep 7 en 8 is een spel waarin kinderen kennis, strategie en inzicht moeten combineren om te kunnen winnen. Als de spelers, met kennis of slimme tactiek, voldoende vragen hebben beantwoord roepen ze: Zeker Weten!. Het spel is ontwikkeld met medewerking van Cito. Leuk en leerzaam voor op school èn voor thuis!

Spel Zeker Weten!

Met een dobbelsteen en 600 kaarten beantwoorden kinderen vragen over rekenen, taal en wereldoriëntatie. Dit zijn de vakken die met de Cito-toets worden getest. Op de voorkant van de kaarten staan multiple-choice vragen. Als kinderen een rijtje juiste antwoorden hebben, kunnen ze kijken of ze het goed hebben gedaan. Ze draaien de kaarten om en als het goed is verschijnt Zeker Weten! op de achterkant. Het spel kan gespeeld worden door maximaal vier personen of in teamverband.

Zeker Weten!

Zeker Weten! was ook een uitdagende kennisquiz op televisie. Drie kind-ouder teams namen het tegen elkaar op en de vragen werden met spannende filmpjes en situaties ingeleid. Net als in de tv-quiz staat in het Zeker Weten!-kaartspel de kennis centraal die aan het eind van de basisschool, voor het maken van de Cito eindtoets bekend moet zijn. Samen spelen en strategie bepalen zijn belangrijke elementen in deze kennisstrijd.

Meer informatie
SKU 1695
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zeker Weten!
Jouw waardering