Weetjes kwartet

Waardering:
90% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Auto kwartet

1310-10940

€ 4,99

Boerderijdieren kwartet

1310-168332

€ 4,99

Dino's kwartet

1310-168331

€ 4,99

Junglelife kwartet

1310-10936

€ 4,99

Paarden kwartet

1310-10942

€ 4,99

Sealife kwartet

1310-10938

€ 4,99

Sport kwartet

1310-168335

€ 4,99

Wildlife kwartet

1310-10937

€ 4,99

Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! Nu over de dieren uit zeeën en oceanen, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto’s en ook nog eens interessante weetjes! Met een superkwartet van 5 kaarten!

In de doos: 38 grote speelkaarten, spelregels

Junglelife kwartet
JungleLife Weetjeskwartet gaat over de dieren uit de jungle. Leer of een rode kikker giftig is, of juist niet. Weet jij wat bavianen het liefst eten? Spaar de juiste kaarten bij elkaar en win!

Wildlife kwartet
Wildlife Weetjeskwartet gaat over de wilde dieren in Afrika. Op de grote speelkaarten staan foto’s en ook nog eens interessante weetjes! Hoe hard kan een jachtluipaard lopen? Hoe zwaar is een nijlpaard? Hoe oud kan een olifant worden?

Sealife kwartet
Sealife Weetjeskwartet gaat over de dieren uit zeeën en oceanen. Weet jij hoe oud een dolfijn kan worden? En hoe snel een inktvis kan zwemmen? Heb je enig idee hoe zwaar een walvis weegt?

Auto kwartet
Ben jij helemaal gek van auto’s? Speel dan het Auto Weetjeskwartet en leer verschillende type auto’s kennen. Hoe hard rijden kunnen ze en hoe oud zijn ze? Weet jij wat een Ferrari kost? Wordt een echte kenner met dit stoere kwartetspel.

Illusie kwartet
Hoeveel afbeeldingen zie je? Wordt je misleidt? Of zie je het echt goed? Dit Weetjeskwartet zit vol illusies. Kijk goed en laat je niet op het verkeerde been zetten. De bekendste, gekste en leukste illusies in 1 spel.

Paarden kwartet
Met het Paarden Weetjeskwartet leer je alles over paarden. Welke rassen zijn er? Wat hard kunnen paarden rennen? Hoe communiceer je met paarden en hoe verzorg je ze? Wordt een echte paardenkenner!

Honden kwartet
Wat is een border collie? Zijn honden slimme dieren? En hoeveel rassen zijn er? Vergelijk de afbeeldingen en weetjes met elkaar en leer alles over de hondenwereld. Spaar, vergelijk en win!

Dino's kwartet

Hoeveel at een Brachiosaurus? Welke dino had geen tanden? en hoe zwaar was een Apatosaurus? Met het Dino Weetjeskwartet leer je alles over de vele bijzondere dinosaurussen!

Boerderijdieren

Weet jij hoe vaak een schaap wordt geschoren of hoe lang de staart van een pauw wordt? Wat is een jaarling? Met het Boerderijdieren Weetjeskwartet leer je alles over boerderijdieren. Vraag, weet en win!

Geronimo Stilton: Fantasia kwartet

Ontmoet feeën, trollen, reuzen, heksen en nog veel meer... Spring samen met Geronimo Stilton op de rug van de Regenboogdraak en vlieg mee naar de wereld vol fantasie. Kwartet met prachtige illustraties en leuke weetjes over de vele bijzondere wezens uit Fantasia.

Extreme sporten kwartet

Mooi uitgevoerde kwartet, grote kaarten, met allerlei weetjes die eerst beantwoord moeten worden voor de kaart van jou is! Leer alles over extreme sporten!

Vogel kwartet

Leer van alles over vogels en kom dingen te weten die je nog niet wist. Als je het juiste antwoord op de vraag kan geven dan is de kaart voor jou!

Meer informatie
SKU kwart-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Weetjes kwartet
Jouw waardering