Vroeger & Zo diorama Michiel de Ruyter (set van 10)

€ 7,50
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Vroeger & Zo voor groep 6, 7 en 8 biedt vele mogelijkheden voor de geschiedenislessen. De manier waarop een onderwerp wordt gebracht, bepaalt voor een groot deel de interesse van kinderen in geschiedenis. Vroeger & Zo laat op een boeiende en aansprekende manier een aantal belangrijke gebeurtenissen en historische personen de revue passeren. Van de hunebedden tot Michiel de Ruyter, van de Romeinse tijd tot Hugo de Groot en van de Watersnoodramp tot de kroning van Koningin Beatrix. Veel van de geschiedenisvensters uit de canon van Nederland komen in Vroeger & Zo aan bod.

Lesmateriaal Vroeger & Zo Michiel de Ruyter

Met dit prachtige diorama gaat de vierdaagse zeeslag van 1666 leven. Een schilderij van de zeeslag wordt 'levensecht' ingekleed met een beeld van Michiel de Ruyter, een kanon en een scheepswrak.

Vroeger & Zo

In de afleveringen van Vroeger & Zo zien we beeldverhalen van de ooggetuigen van de geschiedenis. Daarnaast duikt Tante Anastasia samen met haar trouwe metgezellen Jeffrey of Jet de geschiedenis in op een zoektocht naar antwoorden op vragen over het verleden. Vroeger & Zo geeft beeldende achtergrondinformatie bij uw les. De afwisseling tussen drama en archiefbeelden maakt Vroeger & Zo verrassend, levendig en heel leerzaam.

Meer informatie
SKU 1566#DR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vroeger & Zo diorama Michiel de Ruyter (set van 10)
Jouw waardering