Sudoku Voor Kids

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Proefpakket Sudoku Voor Kids

1310-164174

€ 17,75

Sudoku Voor Kids deel 1 (5 ex.)

1310-11452

€ 34,95

Sudoku Voor Kids deel 2 (5 ex.)

1310-11453

€ 34,95

Een sudoku is een puzzel van negen bij negen vakjes met een klein aantal reeds ingevulde enkelvoudige cijfers. De kunst is de overige vakjes ook in te vullen op zo'n manier dat in elke horizontale lijn én in elke verticale kolom de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen. Bovendien is de puzzel onderverdeeld in negen blokjes van drie bij drie, die elk ook weer eenmaal de cijfers 1 tot en met 9 moeten bevatten.

Concentratie

Anders dan veel andere puzzels zijn sudoku's op te lossen door iedereen die bereid is zijn of haar hersens enige tijd geconcentreerd te gebruiken en systematisch na te denken. Ook is het niet vereist om wiskundige kennis te hebben, aangezien de symbolen geen betekenis hebben, behalve dat ze verschillend zijn. Andere symbolen dan cijfers komen soms ook aan de orde in Sudoku voor Kids.

Sudoku voor Kids Deel 1

Sudoku voor Kids 1 staat bomvol leerzame puzzels waar de leerling mee aan de slag kan. Na een duidelijke uitleg van hoe sudoku puzzels moeten worden opgelost, komen in oplopende moeilijkheidsgraad de sudoku’s aan bod. De sudoku’s worden afgewisseld met andere puzzels, en de leerling kan aan het einde van het boek ook zijn of haar eigen sudoku in elkaar zetten!

Klik hier voor de gratis antwoorden van Sudoku Voor Kids 1!Sudoku voor Kids Deel 2

Sudoku voor Kids deel 2 laat de leerlingen weer verder logisch nadenken door middel van puzzels. Bij de eerste puzzels gaat het alleen maar om horizontaal en verticaal te plaatsen cijfers. Daarna komen allerlei andere sudoku’s aan de orde, afgewisseld met andere puzzels. De laatste pagina’s zijn iets pittiger!

Klik hier voor de gratis antwoorden van Sudoku Voor Kids 2!Proefpakket Sudoku Voor Kids

Dit pakket bevat 2 werkboeken:

- Sudoku Voor Kids 1

- Sudoku Voor Kids 2

Meer informatie
SKU 9789060522431-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Sudoku Voor Kids
Jouw waardering