Speel ze fit op muziek!

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Speel ze fit op muziek! - Deel 1 (incl CD box)

1480-01091

€ 89,00

Speel ze fit op muziek! - Deel 2 (excl CD-box, past in box deel 1 )

1480-01092

€ 42,00

Speel ze fit op muziek! - Deel 2 (incl CD box)

1480-01090

€ 45,00

Speel ze fit op muziek is ontwikkeld door Kids Fit en Fun, een bedrijf dat activiteiten ontwikkelt (spelen, bewegings- oefeningen, conditietrainen en testen) voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Muziek, met aanwijzingen en geluidseffecten, speelt hierbij de hoofdrol.
Het motiveert, het is speels en modern met diverse muziekstijlen.Het is bedoeld voor (vak)leerkrachten en/of begeleidend personeel (BSO/buurtwerk).

De Speel ze fit op muziek! CD box is ontwikkeld en getest in samenwerking met Multimedia For Sports en vele experts uit het bewegingsonderwijs. In korte tijd zijn honderden scholen en instellingen het gaan gebruiken. Het doel van dit geheel nieuwe concept is het plezier in, en toename van bewegen door leerlingen in het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs te vergroten. Er is voor elke groep, dag en plaats een lesidee om te gaan bewegen. Maar ook in het Buurtwerk en Buitenschoolse Opvang (BSO) wordt Speel ze fit op muziek! veel gebruikt.

De Speel ze fit op muziek! CD box wordt aanbevolen door Gelderse Sport Federatie en onze workshops worden aanbevolen op de website van de Koninklijke Vereniging van leraren Lichamelijke Opvoeding (K.V.L.O.).

Deel 2 'Speel ze Fit op Muziek!' beschikbaar!

Inmiddels wordt 'Speel ze Fit op Muziek!' op honderden scholen in Nederland en België gebruikt.

Het tweede deel van 'Speel ze Fit op Muziek!' bevat een CD en een boekje vol nieuwe thema's en activiteiten die aansluiten op het eerste deel. Maar ook is er speciale muziek ten behoeve van dansante vorming ontwikkeld. Verder wordt ingesprongen op recente ontwikkelingen als bewegend leren.

Kortom: nog meer ondeugend leuk beweegplezier!

Speel ze Fit op Muziek!' deel 2 kan als zelfstandig deel worden gebruikt, maar het is verstandig het te gebruiken naast de 'Speel ze fit op muziek!' CD box.

Meer informatie
SKU 9789490735012-h
Uitgever Kids Fit en Fun
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Speel ze fit op muziek!
Jouw waardering