Spannend Serie 1

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Spannend1, De dolle koe - AVI E5

1310-9186

€ 12,50

Spannend1, De gestolen munt - AVI M4

1310-9180

€ 12,50

Spannend1, De grote beddentest - AVI M5

1310-9184

€ 12,50

Spannend1, De lastige lifter - AVI E4

1310-9182

€ 12,50

Spannend1, Een tas vol geld - AVI M4

1310-9179

€ 12,50

Spannend1, Ondergronds gevangen - AVI E5

1310-9188

€ 12,50

Spannend1, Rampdag - AVI E4

1310-9183

€ 12,50

Spannend1, Ridder Lennie is zoek - AVI M5

1310-9185

€ 12,50

Spannend compleet serie 1 (10 titels), AVI M4 - AVI M6

1310-9190

€ 125,00

Spannend1, Vangst in de nacht - AVI M6

1310-9187

€ 12,50

Spannend1, Vluchten of vechten? - AVI M6

1310-9189

€ 12,50

  • Voor zwakke lezers in de middenbouw en bovenbouw
  • Spannende boeken met een laag AVI-niveau
  • Weinig tekst per pagina, mooie kleurige illustraties


Spannend!-serie

Zwakke lezers in de midden- en bovenbouw grijpen vaak mis bij het zoeken naar een leuk boek. Speciaal voor deze kinderen zijn de Spannend!-boeken ontwikkeld. Het zijn superspannende verhalen op een lager AVI-niveau, maar niet kinderachtig!

De Spannend!-boeken zijn niet te dik en hebben een beperkte hoeveelheid tekst per pagina. De kleurige illustraties (op iedere bladzijde minstens één) bieden rust tijdens het lezen en maken het verhaal gemakkelijker te begrijpen.

Voor makkelijk lezen in groep 5 t/m 8

Juist voor kinderen met een leesachterstand is het belangrijk dat ze plezier in lezen hebben én houden. Alleen dan blijven ze lezen, en maken ze de ‘leeskilometers’ die ze zo hard nodig hebben. De serie Spannend! is speciaal voor deze kinderen gemaakt en biedt juist wél spannende verhalen, op een lager AVI-niveau.


Heel toegankelijk

Meerdere illustraties per dubbele pagina maken de boeken toegankelijk. De verhalen zien er hierdoor overzichtelijk en luchtig uit: voor kinderen met leesproblemen een uitnodiging om erin te lezen. De boekjes zijn ook niet te dik, zo wordt de drempel om eraan te beginnen lager.

Spannend! Serie 1

Deze serie bestaat uit 10 boeken voor de midden- en bovenbouw (AVI M4 t/m M6), met telkens 2 boeken per AVI-niveau.De boeken:

Een tas vol geld (M4)

Valentijn en zijn vader Tibbe zien in het bos hoe een man een tas in een prullenbak stopt. Als de man weg is, gaan ze een kijkje nemen. De tas zit vol geld! Dan komt er een andere man aan. Hij zoekt de tas. Maar die hebben Valentijn en Tibbe gepakt... Wat moeten ze nu doen?

De gestolen munt (E4)

Alle tegels zijn van het schoolplein weggehaald. Als Luuk en Bart in het zand spelen, vinden ze een oude munt. De munt is veel waard en ze komen in de krant. Opeens duikt er een man op, met wit haar. Luuk en Bart vinden hem een beetje eng. En dan is plotseling de munt verdwenen...

De lastige lifter (E4)

Luuk en zijn ouders gaan een weekje op vakantie. Onderweg pikken ze een lifter op, Sjon. Luuk vindt Sjon een viezerik, met zijn vettige haar en zijn dikke buik. Hij hoopt dat ze Sjon snel weer kwijtraken. Maar dat valt tegen...

Rampdag (E4)

Op de school van Tim werkt een rare man, Wierx. Hij is geen meester, hij doet allerlei ander werk. Op een dag dwingt Wierx Tim met hem mee te gaan om een schilderij uit een dure villa te stelen. Zal deze rampdag voor Tim toch nog goed aflopen?

De grote beddentest (M5)

Ellis krijgt een nieuwe slaapkamer. Ze weet niet wat ze moet kiezen. Samen met haar vriendin Naïma verstopt ze zich in een meubelwinkel om 's nachts alle bedden uit te proberen. Alles gaat goed, tot ze in de donkere, stille winkel opeens voetstappen horen...

Ridder Lennie is zoek (M5)

Lennie gaat op wereldreis. Hij schrijft een brief voor zijn ouders en vertrekt met de fiets. Als hij bij een meer komt, ziet hij in het midden een kasteel liggen. Hij vaart naar het eiland met een bootje. Op het eiland komt Lennie in moeilijkheden. En niemand weet dat hij daar is...

De dolle koe (E5)

Klaartje, de favoriete koe van Koen en Aukje, moet naar het slachthuis. Maar daar heeft ze duidelijk geen zin in! Ze ontsnapt en begint aan een dolle rit door het dorp. Een veearts met een geweer gaat achter haar aan. Koen en Aukje doen alles om Klaartje te redden!

Ondergronds gevangen (E5)

Na een ruzie om een visplek verstoppen Tom en Katja zich onder een struik in het park. Plotseling zakt de grond onder hun voeten weg. Ze komen terecht in een onderaards hol waar een gang op uitkomt. Ze lopen de gang in en doen een angstaanjagende ontdekking...

Vangst in de nacht (M6)

Teunis is een autodief. Hij steelt het liefst grote, dure auto's. Bo gaat met zijn opa en oma kamperen op een vlot in het water. De nieuwe Mercedes van opa blijft aan de wal staan. Een fluitje van een cent voor Teunis, lijkt het. Maar dan heeft hij geen rekening gehouden met Bo!

Vluchten of vechten (M6)

Hoesny zit op de vechtsport hwa-rang-do. Hij vindt het erg leuk. Minder leuk vindt hij de drie jongens die hem na de les opwachten. Ze willen dat Hoesny het kostbare wapen van de leraar voor hen haalt. Anders zou hem of zijn zusje wel eens iets ergs kunnen overkomen...

Meer informatie
SKU 9789053003640-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Spannend Serie 1
Jouw waardering