Rekenprentenboeken - Pakket 2 - Ringband + 6 activiteitenkaarten + handleiding

€ 61,00
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De Rekenprentenboeken groep 1-2 bestaat uit zes prentenboeken, een handleiding en zes activiteitenkaarten. Met de prentenboeken en de bijbehorende activiteitenkaarten stimuleer je op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jonge kinderen binnen de context van aansprekende verhalen en rijmpjes. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Concrete materialen zijn een belangrijk onderdeel in deze uitgave: ze helpen de kinderen om handelend te leren en met plezier te rekenen en te ontdekken.

De uitgave Rekenprentenboeken Groep 1-2 kan als additioneel materiaal naast een willekeurige kleuter- of rekenmethode gebruikt worden in groep 1-2 en sluit specifiek aan bij Rekenwonders, het rekenwiskundig programma van Bazalt en HCO voor het basisonderwijs.  

Van elk prentenboek is een digitaal bladerboek beschikbaar dat je kunt gebruiken op het digitale schoolbord of op de computer. Heb je interesse? Neem contact op met Bazalt, e-mail info@bazalt.nl of telefoon (088) 55 70 500.

Er zijn verschillende besteleenheden:

- losse prentenboeken

- verkoopeenheid 1: pakket met serie van de 6 verschillende prentenboeken

- verkoopeenheid 2: Ringband met 6 activiteitenkaarten en de handleiding

- verkoopeenheid 3: Complete set: Ringband met de 6 activiteitenkaarten en de handleiding + 6 x de set van 6 verschillende prentenboeken

Ook interessant?

Indien je de  Complete set  of de set van 6 prentenboeken bestelt kun je onbeperkt en gratis toegang krijgen tot de digitale versies. Van elk prentenboek is een digitaal bladerboek beschikbaar dat je kunt gebruiken op het digitale schoolbord of op de computer. Bekijk hier een digitaal prentenboek. 

Om toegang te verkrijgen plaats je eerst je bestelling voor de Complete set of de set van 6 prentenboeken in onze webwinkel. Vervolgens stuur je een mail aan info@bazalt.nl met het verzoek tot toegang. Wij sturen je dan per mail inlogcodes toe.

Meer informatie
SKU 1310-232507
Uitgever Bazalt
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Rekenprentenboeken - Pakket 2 - Ringband + 6 activiteitenkaarten + handleiding
Jouw waardering