Missie Speurneus en Speurneusje

Waardering:
80% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Speurneus & Speurneusje 2x 1ex

msn50

€ 18,95

Missie Speurneus 1 ex

msn01

€ 9,95

Missie Speurneus 2 ex

msn02

€ 16,50

Missie Speurneus 5 ex

msn05

€ 31,50

Speurneusje 1 ex

msn11

€ 9,95

Speurneusje 2ex

msn12

€ 16,50

Speurneusje 5ex

msn15

€ 31,50
Je kent ze wel, de kinderen die tijdens de speelpauze niet in beweging zijn te krijgen en maar een beetje om de surveillerende leerkracht/spelleider blijven hangen. Voor hen in het bijzonder, maar eigenlijk voor iedereen die met anderen buiten speelt, zijn de spellen Missie Speurneus en Speurneusje bedacht: zoekspellen voor op het speelplein.

Waaruit bestaat Missie Speurneus?

Het spel bestaat uit 55 Missie Speurneus zoekkaarten. De leerkracht/spelleider deelt tijdens het buitenspelen kaarten uit aan (groepjes) kinderen. Zij gaan vervolgens op zoek om de missie uit te voeren. Zij brengen de gevonden kinderen als ‘bewijs’ mee naar de leerkracht/spelleider. Die kent aan hen het bijbehorende aantal punten toe. Sommige kaarten leveren 1 punt op, andere 2 of 3 punten. Aan het eind van de speeltijd worden de gescoorde punten bij elkaar opgeteld. Missie Speurneus is geschikt voor leerlingen van 7 t/m 11 jaar.

Speciaal voor kleuters: Speurneusje 

Speurneusje bestaat uit 55 zoekkaarten voor kleuters. Met de zoekkaarten breng je iedere kleuter in beweging. Spelenderwijs speuren ze naar letters, symbolen, vormen, getallen, voorwerpen en aantallen. Bijv.: zoek een kind met rode schoentjes; zoek een vier; zoek een kind met een bril enz. Een goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Wie heeft aan het eind de meeste punten? Succes verzekerd!

  • kaart-/ zoekspellen
  • 55 kaarten per spel
  • in kleur
  • geïllustreerd
Meer informatie
SKU msn01-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Missie Speurneus en Speurneusje
Jouw waardering