Koekeloere omkeerboek Sint/Kerst

€ 16,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Het Koekeloere omkeerboek is een prachtig voorleesboek voor de feestdagen. Na het voorlezen van de avonturen rond sinterklaas, draai je het boek om voor de kerstverhalen. Geschreven door Lieneke Dijkzeul met prachtige illustraties van Doesjka Bramlage. Leuk en leerzaam voor thuis en op school.

Voorleesboek Moffel en Piertje

Koekeloere omkeerboek Sint/Kerst is een prachtig boek met verhaaltjes over Moffel en Piertje, de impulsieve, nieuwsgierige mol en zijn hartsvriendinnetje, de nuchtere regenworm. Dus Sinterklaas, als u dit leest: zodra de kleuterschoen mag worden gezet, kunt u dit boek er maar beter in stoppen. Dan kunnen de blije ontvangers er tijdens de feestmaanden lekker lang van genieten.

Koekeloere

Koekeloere is het bekende tv-programma voor kleuters waarin Moffel en Piertje de hoofdrol spelen. Moffel is nieuwsgierig, leergierig en impulsief. Zijn beste vriendinnetje Piertje, een worm, is minder impulsief en een stuk pragmatischer dan Moffel. Arie is de buurman van Moffel en Piertje. Arie is een vogel en woont in de buurt van het hol. Arie staat open voor avontuur en lijkt heel wat ruiger. Als je hem beter leert kennen, blijkt hij echter een hart van goud te hebben. Heel vaak zal hij onze vrienden voor verkeerde keuzes behoeden. Moffel en Piertje gaan vaak 'koekeloeren'. Ze trekken dan de echte wereld in om zelf op zoek te gaan naar antwoorden op hun vragen.

Meer informatie
SKU 9092-71
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Koekeloere omkeerboek Sint/Kerst
Jouw waardering