Hoera ik sta voor de klas

€ 14,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

De laatste jaren wordt er steeds vaker negatief gesproken over werken in het onderwijs. De salarissen zijn te laag, de werkdruk is te hoog, de constante veranderingen zijn niet bij te benen, de klassen zijn te groot, de kinderen zijn te lastig en de ouders staan niet naast maar tegenover de leraar.

Hoewel we ons realiseren dat voor al deze punten veel te veel voorbeelden te vinden zijn dat het inderdaad ingewikkeld is in het onderwijs, vinden wij het tijd om de positieve verhalen die er ook zijn weer te gaan vertellen. We legden een groep mensen de vraag voor: vertel ons jouw herinnering waaruit blijkt dat er op scholen prachtige dingen gebeuren. Verhalen vanuit het perspectief van de leraar, maar ook mooie verhalen met herinneringen aan die ene leraar of lerares die het verschil maakte.

We werden overstroomd met verhalen, die aanzetten tot een lach en een traan. In deze bundel hebben we de 50 leukste inzendingen gebundeld, omdat wij vinden dat deze verhalen verteld moeten worden. Laat je inspireren door de kracht en laat je motiveren door de soms verbluffende eenvoud. In de hoop dat meer en meer gezegd wordt, ondanks alles, of misschien wel dankzij alles: “Hoera, ik sta voor de klas!”

Meer informatie
SKU 1310-00034
ISBN 9789079596409
Druk 5e druk
Aantal pagina's 154 pagina's
Verschijningsjaar 2017
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hoera ik sta voor de klas
Jouw waardering