Het kasteel met de duizend kamers

€ 14,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Heel lang geleden liet Rolf, de Ridder met de Gouden Krul, het mooiste en het grootste kasteel van Europa bouwen. Overal vandaan kwamen metselaars, timmerlieden en smitsen om mee te bouwen. Iedereen vond dat hij het mooist kon metselen, timmeren of smeden. Al snel werd het een grote ruzie tijdens de bouw.

Daarom zei de Ridder met de Gouden Krul: 'Jullie mogen allemaal laten zien hoe goed en mooi jullie kunnen bouwen. Jullie mogen allemaal één kamer maken. We zullen zien welke het mooist is van allemaal.'

Zo ontstond het kasteel met de duizend kamers. De ene kamer nog mooier en nog groter dan de andere. Het waren er zoveel, dat niemand ooit heeft kunnen kiezen welke kamer het allermooist was. Er wonen nu wel veel ridders, prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!

Het kasteel met de duizend kamers Bob en Lot worden door de ridder met de Gouden Krul gevraagd om naar zijn kasteel te komen. Hij heeft hulp nodig. Ze moeten er even over nadenken, maar na het eten van een flink stuk kaas gaan ze op pad. Over drie heuvels, langs de paarse boom, door het water naar het kasteel. ridders, prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!

Avontuurlijk, grappig en verrassend verhaal geschreven door Esther van der Ham met illustraties van Jeroen Okkerse. AVI E3 niveau

Kleuters zullen ervan smullen! Ook voor beginnende lezers is het boek heel geschikt!
Meer informatie
SKU 9789491886348
Druk 1ste
Auteur Esther Ham
Imprint Droomvallei
Aantal pagina's 80
Verschijningsdatum 14 nov. 2015
Verschijningsvorm Hardback
NUR 277 - Verhalen en sprookjes
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Het kasteel met de duizend kamers
Jouw waardering