Flexeo Regale PRO kast - 9 kleine lade-bakken en 3 rijdbare bakken

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Kast met rijdende bakken - Ahorn - lade-bakken mix groen-blauw

1480-00163

€ 519,00

Kast met rijdende bakken - Ahorn - lade-bakken transparant

1480-00164

€ 519,00

Kast met rijdende bakken - Beuken - lade-bakken mix groen-blauw

1480-00165

€ 519,00

Kast met rijdende bakken - Beuken - lade-bakken transparant

1480-00166

€ 519,00

Kast met rijdende bakken - Wit - lade-bakken mix groen-blauw

1480-00167

€ 519,00

Kast met rijdende bakken - Wit - lade-bakken transparant

1480-00168

€ 519,00

Flexeo Regale PRO kast - 9 kleine lade bakken en 3 rijdbare bakken: Breed of smal, voor elk lokaal is er een passende oplossing. De Flexeo Regale Pro kasten zijn flexibel inzetbaar. In de praktische lade-bakken kun je verschillende materialen opbergen. De lade-bakken zijn leverbaar in verschillende kleuren, handig als je voor verschillende vakken of niveaus spullen op wil bergen.

De 8 millimeter sterke achterwand zorgt ervoor dat de kast een grote stabiliteit heeft. De kast kan tegen de wand geplaatst worden of als ruimteverdeler/scheiding dienen. De robuuste melaminehars coating is van uitstekende kwaliteit en is goed bestendig tegen jarenlang gebruik op school.

De kast is afgewerkt met een 2 mm dikke ABS rand die bescherming biedt tegen vocht en stoten, zodat slijtage voorkomen wordt. Daarnaast zijn de ladegeleiders gemaakt van metaal, zodat ze niet af kunnen breken. De kast kan met een vochtige doek schoongemaakt worden.

In het onderste vak zijn drie rijdbare boxen geplaatst. Deze boxen zijn geschikt om uiteenlopende spullen op te bergen, van speelgoed tot knutselmateriaal. Deze boxen staan op de vloer.

Kleur van de kast
De kasten zijn in verschillende kleuren leverbaar. In de bestellijst vind je de populairste kleuren: ahorn, beuken en wit.
Op aanvraag is het ook mogelijk om licht-beuken en grijs te bestellen. Tegen een meerprijs is ook eiken en appeltjesgroen mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afmetingen
De kast is 108,5 cm breed, 76,9cm hoog en 48cm diep.

Lade-bakken
De robuuste kunststof materialendozen zijn ideaal voor het dagelijkse schoolgebruik. Bijvoorbeeld voor het opruimen van knutselmateriaal, kantoorbenodigdheden of lesmateriaal. Deze alleskunners kunnen bovendien individueel als opbergkist dienen en zorgen zo voor rust in de ruimte. De ladebakken zijn van slagvast kunststof.

Kleuren ladebak
De bakken zijn leverbaar in verschillende kleuren. In de bestellijst vind je de meest gangbare combinaties voor deze opbergkast.

Kleuren lade-bakken
Heb je een voorkeur voor een andere combinatie kleuren, neem dan contact met ons op. Naast transparant en een combinatie van licht- en donkerblauw en licht- en donkergroen zijn de bakken verkrijgbaar in:
• Geel
• Oranje
• Lichtgroen
• Donkergroen
• Lichtblauw
• Donkerblauw
• Bont: geel, oranje, lichtgroen en lichtblauw
• Oranje en geel
• Lichtgroen en donkergroen
• Lichtblauw en donkerblauw

Bestellen en afleveren
De meubels worden gemonteerd geleverd en hebben een levertijd van 8 weken. Omdat het meubilair op bestelling en naar jouw wensen gemaakt wordt is het niet mogelijk het meubilair te retourneren.

Persoonlijk advies op maat
Heb je vragen of behoefte aan advies op maat? Wil je de meubels in het echt bekijken of wil je een combinatie bestellen die niet in de bestellijst staat? Neem dan contact op met onze Adviseur inrichting Sabine Smolders via info@educatheek.nl of bel tijdens kantooruren: 030 – 711 03 17. Wij helpen en adviseren je graag bij het inrichten van je lokaal, school of kinderdagverblijf. 
 

Meer schoolmeubilair vind je op de categoriepagina Schoolmeubilair.

Meer informatie
SKU 1480-00198
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Flexeo Regale PRO kast - 9 kleine lade-bakken en 3 rijdbare bakken
Jouw waardering