Engelse Puzzels

Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Engelse Puzzels 1 (5 ex.)

1310-11461

€ 34,95

Engelse Puzzels 2 (5 ex.)

1310-11462

€ 34,95

Engelse Puzzels en Bronnenboek (5 ex.)

1310-11463

€ 34,95

Proefpakket Engelse Puzzels

1310-11465

€ 26,75

Vrijwel dagelijks komen uw leerlingen in aanraking met de Engelse taal, vooral via internet en televisie. ‘Engelse puzzels’ is daarom geen eerste kennismaking maar een speelse, mooi geïllustreerde manier om de leerling vertrouwd te maken met de schrijfwijze en betekenis van Engelse woorden. Als leerkracht kunt u de puzzels een extra dimensie geven door de uitspraak met uw groep te oefenen!

Inhoud
De serie ‘Engelse puzzels’ bevat woordzoekers, legletters, puzzels en woordsudoku’s. De serie bestaat uit drie delen die los van elkaar gebruikt kunnen worden.

Engelse Puzzels 1

Dit deel bevat woordzoekers en enkele legletters. De Engelse woorden zijn met tekeningen verduidelijkt. De leerling moet woorden in alfabetische volgorde opzoeken en afstrepen. Hoewel de betekenis van woorden in dit deel minder belangrijk is, zijn de vertalingen onderaan het blad opgenomen. Met kleuren, lijnen of nummers kan de leerling laten zien of hij al wat woorden kan vertalen.

Engelse Puzzels 2

Dit deel bevat legletters en enkele woordsudoku’s. De Engelse woorden zijn met tekeningen verduidelijkt. Achterin het boek is een aantal woordpuzzels opgenomen en een letterlandkaart van Groot-Brittanni┘. In de puzzels zijn woorden gebruikt die goed aansluiten bij de leefwereld van de leerling, over onderwerpen als familie, school, vakantie en huisdieren.

Engelse Puzzels en bronnenboek

Het Bronnenboek bevat een uitneembare woordenlijst, eenvoudige woordpuzzels en een blad met oplossingen. Op de woordenlijst -met bijbehorende tekeningen - kan de leerling de Engelse schrijfwijze bekijken. In de puzzels worden dezelfde woorden gebruikt maar zijn er steeds een of meerdere letters weggelaten. Deze letters vormen onderaan het blad een aantal woorden of een zin. De woorden uit het Bronnenboek komen ook terug in de delen 1 en 2 van de serie.

Antwoorden

De antwoorden voor de Engelse Puzzels 1 en 2 zijn beiden in een antwoordboek te bestellen.

Proefpakket Engelse Puzzels

Dit pakket bevat 3 werkboeken:

- Engelse Puzzels 1

- Engelse Puzzels 2

- Engelze puzzels en bronnenboek

Meer informatie
SKU 9789060522752-h
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Engelse Puzzels
Jouw waardering