EduCasa Speelhuis XXL

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

EduCasa Speelhuis XXL - wit

1480-01757

€ 1.558,80

EduCasa Speelhuis XXL - limoen

1480-01758

€ 1.558,80

EduCasa Speelhuis XXL - eiken

1480-01759

€ 1.558,80

EduCasa Speelhuis XXL: Het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen dat ze zich veilig voelen, zich geen zorgen maken en voldoende prikkels hebben om te spelen en te leren. Dat is precies het gevoel dat het EduCasa-speelhuis XXL overbrengt.

Een bouwhoek, een poppenhuis, een muziekkamer of een schilderij: mogelijkheden genoeg om dit speelhuis leuk en educatief in te zetten. Zelfs volwassenen kunnen comfortabel in huis zitten. De vloer van het huis is ontworpen met het comfortabele en gemakkelijk te onderhouden Tretford-tapijt.

Het speelhuis is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, limoen en eiken.

Materiaal

  • Tretford-tapijt: de originele Tretford-tapijten zijn oorspronkelijk ontwikkeld als duurzaam speelkleed voor kleine kinderen. Voor deze speelhuizen is het Tredford tapijt gebruikt met sterke ribben (bevat niet-textiele delen van dierlijke oorsprong, natuurlijke vezels bestaande uit 80% geitenhaar en 20% zuivere scheerwol). Het materiaal is antistatisch, geluidsdempend, slijtvast, onderhoudsvriendelijk, stofbindend, klimaatregulerend, geschikt voor vloerwerwarming en brandvertragend. De achterkant van het tapijt is gemaakt van natuurlijk jutestof.
  • Spaanplaat: 19mm dik.
  • Berken, echt hout.

Afmetingen

  • 170 x 173,8 x 123,8 cm (HxBxD)

Bestellen en afleveren

De meubels van EduCasa worden ongemonteerd geleverd. Dit product is leverbaar binnen 8 weken.

Persoonlijk advies op maat
Heb je vragen of behoefte aan advies op maat? Wil je de meubels in het echt bekijken of wil je een combinatie bestellen die niet in de bestellijst staat? Neem dan contact op met onze Adviseur inrichting Sabine Smolders via info@educatheek.nl of bel tijdens kantooruren: 030 – 711 03 17. Wij helpen en adviseren je graag bij het inrichten van je lokaal, school of kinderdagverblijf. 
 

Meer schoolmeubilair vind je op de categoriepagina Schoolmeubilair.

Meer informatie
SKU 1480-01692
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:EduCasa Speelhuis XXL
Jouw waardering