De wereld in vogelvlucht 7-10 (DVD + Handleiding)

Waardering:
80% of 100
€ 35,70
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

In De wereld in vogelvlucht 7-10 wordt ingezoomd op vier wereldsteden: New Delhi, Johannesburg, Paramaribo en Rio de Janeiro. Van iedere stad worden de belangrijkste kenmerken uitgelicht. Het NTR Schooltv-project voor groep 7 en 8 De wereld in vogelvlucht 7-10 sluit goed aan bij de kerndoelen van het vak aardrijkskunde op de basisschool.

Lesmateriaal De wereld in vogelvlucht 7-10

Deze bundel bestaat uit de handleiding en de dvd van De wereld in vogelvlucht 7-10. Leerlingen uit groep 7 en 8 maken kennis met de meest uiteenlopende aardrijkskundige aspecten van vier wereldsteden. In de handleiding staan didactische suggesties, tips en achtergrondinformatie bij de onderwerpen. Daarnaast vind je antwoordsuggesties bij de opdrachten. De werkboekjes zijn los verkrijgbaar.

De wereld in vogelvlucht

Presentator Bart Meijer verblijft drie dagen in achtereenvolgens New Delhi, Johannesburg, Paramaribo en Rio de Janeiro. Hij laat zich rondleiden door een Nederlandse correspondent die in die stad woont. Zaken als geografische ligging, klimaat, landschap en economische omstandigheden komen aan bod. Ook de leefomstandigheden van de verschillende bevolkingsgroepen in de grote steden krijgen aandacht. 

Meer informatie
SKU BM0034
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:De wereld in vogelvlucht 7-10 (DVD + Handleiding)
Jouw waardering