Breuktaart puzzelspel

€ 28,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

50 leuke & uitdagende breukenpuzzels

Het Breuktaart puzzelspel is ontworpen om kinderen een stevig fundament te geven in het leren begrijpen van breuken. Het spel is ideaal om kinderen te leren hoe ze uit meerdere breuken één heel maken, noemers aan elkaar gelijk kunnen stellen en de omvang van breuken met elkaar te vergelijken om zo de breukenpuzzel op te lossen. Het spel is uitemate geschikt voor individueel gebruik, of voor demonstratie in kleine groepjes.

Hoe werkt het?

Het spel bestaat uit een groot spelbord, 50 opdrachtenkaarten en 65 schuimruberen breukstukjes.

Kies een opdrachtkaart en pak de breukstukjes die onderaan de kaart vermeld staan uit de lade. Plaats de aangegeven breukstukjes op het spelbord zoals aangegeven op de kaart. Het doel van het spel is om nu, met de overgebleven breukdeeltjes die je hebt, de cirkels op te vullen tot een volle cirkel. Oftewel: moet ik aanvullen met 1/3? of twee stukjes van 1/5? Hoe maak ik een cirkel met 1/5 én 1/6 compleet?

Op de achterkant van de opdrachtenkaart is de oplossing van de puzzel te vinden.

Niveaus

Het spel bevat opdrachtkaarten in zeven verschillende niveaus, van beginner tot expert!

Handleiding

Het spel wordt geleverd in combinatie met een (engelstalige) handleiding met instructies, tips en suggesties. Een Nederlandse handleiding wordt door Educatheek meegeleverd.

Meer informatie
SKU 1310-193116
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Breuktaart puzzelspel
Jouw waardering