Actief met rekenen en wiskunde

€ 26,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Naast de kant-en-klare lessen die reken- en wiskundemethodes doorgaans bieden, hebben veel leraren behoefte aan suggesties voor activiteiten die ze in kunnen zetten om leerlingen te motiveren, te activeren en in te spelen op verschillen in de klas.

Actief met rekenen en wiskundebiedt ruim zestig activiteiten die leerlingen op een creatieve manier aan het werk zetten met rekenen en wiskunde en waarmee zij hun inzichten verdiepen en vaardigheden versterken. De activiteiten zijn ingedeeld in vier hoofdstukken: getallen, verhoudingen, meten & meetkunde en verbanden. De activiteiten zijn ingedeeld volgens de referentieniveaus Rekenen van de commissie Meijerink.
De activiteiten zijn voorzien van labels die het niveau, de tijdsduur en de groepsgrootte aanduiden. Hierdoor is een geschikte activiteit gemakkelijk te vinden, kan deze effici+¢nt worden ingezet en eenvoudig worden gekoppeld aan de gebruikte reken- en wiskundemethode.
Op de bijbehorende website wordt extra materiaal aangeboden, zoals werkbladen, getalkaartjes en instructies om te projecteren op het digibord voor de leerlingen.

Dit boek is geschikt voor zowel leerkrachten op de basisschool als docenten in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het mbo. Met Actief met rekenen en wiskunde kan iedere leraar voor rekenen en wiskunde - beginnend of ervaren - zijn vakmanschap een nieuwe impuls geven om het onderwijs actiever, dynamischer en effici+¢nter te maken.

De auteurs hebben allen hun sporen verdiend op het gebied van het reken- en wiskundeonderwijs.

Meer informatie
SKU 1470-01488
ISBN 9789046903414
Druk 1ste
Auteur Sabine Lit
Imprint ?
Verschijningsdatum 22 jan. 2013
Verschijningsvorm Paperback
Geïllustreerd Ja
NUR 123 - Exacte vakken en informatica HOGER ONDERWIJS
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Actief met rekenen en wiskunde
Jouw waardering