5 minuten leidinggeven

€ 19,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Het doel van deze 5-minuten uitgave is gericht op het leidinggeven aan het leren van jezelf en van anderen middels praktische werkvormen, modellen en overzichten.

Deze 5-minuten uitgave richt zich op (onderwijs)professionals, die in 5-minuten een idee, werkvorm, handreiking of inzicht willen ontvangen, om daarmee leiding te kunnen geven aan zichzelf, het professionele gesprek en/of teammomenten. De activiteiten en modellen zijn een selectie van handige en bruikbare tools die wij als Onderwijs Maak Je Samen graag met anderen delen en zijn gericht op het begeleiden van leerprocessen van de professional.

De uitvoering van de activiteiten duurt over het algemeen langer dan 5-minuten en de kaarten kunnen zelfs vanuit de diverse categorieën aan elkaar gekoppeld worden. Welke kaart je kiest, wordt bepaald door het doel waarmee je zoekt. Maar ga gerust ook zonder doel door de stapel kaarten heen en laat je verrassen en inspireren door de werkvormen, opdrachten, vragen en modellen.

Het doel van deze 5-minuten uitgave is gericht op het leidinggeven aan het leren van jezelf en van anderen middels praktische werkvormen, modellen en overzichten. Het product bevat 40 werkkaarten die onderverdeeld zijn in vier categorieën:

Leidinggeven… aan teammomenten - activerende werkvormen voor teams.

Leidinggeven… aan professionele gesprekken - handreikingen voor het bevorderen van de professionele dialoog.

Leidinggeven… aan reflectiemomenten - individuele vragen en opdrachten die zelfreflectie bevorderen.

Leidinggeven… vanuit modellen - praktische modellen en overzichten om leiding te geven aan een ontwikkelproces

Meer informatie
SKU 1310-361247
Uitgever Onderwijs maak je samen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:5 minuten leidinggeven
Jouw waardering