Zelfstandig werken

Z-helden zijn leerlingen die zelfstandig met de bekende Z-oefenboekjes van ThiemeMeulenhoff aan de slag gaan. Thuis of op school. Om extra te oefenen, om bij te spijkeren of voor meer uitdaging. De boekjes zijn speels van opzet, glashelder gestructureerd en de antwoorden zijn online beschikbaar. 

Vanaf schooljaar 2019-2020 zijn alle oefenboekjes vernieuwd: in A4-formaat, voorzien van een eigentijdse, herkenbare titel en cover, en uiteraard is ook de inhoud geactualiseerd. Vanzelfsprekend zijn de speelse, eenvoudige opzet en de glasheldere structuur gebleven, dus leerlingen kunnen hiermee helemaal zelfstandig aan de slag.

Toon als rooster Lijst

Artikel 25-48 van 203

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon als rooster Lijst

Artikel 25-48 van 203

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zelfstandig werken - ThiemeMeulenhoff

De vernieuwde serie Z-oefenboekjes maakt onderdeel uit van de Z-lijn van ThiemeMeulenhoff; leerlingen kunnen hier zelfstandig mee aan de slag. De complete serie Z-oefenboekjes bestaat uit meer dan 300 verschillende oefenboekjes (Ajodakt, Stenvert, Topklassers en Varia) op het gebied van taal en spelling (Z-taal), rekenen (Z-rekenen), informatieverwerking (Z-info), leerspellen en zaakvakken (natuur- en scheikunde, cultuur & wetenschap, geschiedenis, biologie). Van alle Z-oefenboekjes zijn de antwoorden online beschikbaar en gemakkelijk te kopiëren en te printen. 

Zo ondersteun je eenvoudig gemotiveerde leerlingen met de nieuwe Z-oefenboekjes

Z-helden zijn leerlingen die zelfstandig met onze Z-oefenboekje aan de slag gaan. Thuis of op school. Om extra te oefenen, om bij te spijkeren of voor meer uitdaging. De Z-oefenboekjes zijn speels en eenvoudig van opzet, glashelder gestructureerd en de antwoorden zijn online beschikbaar. Met ruim 30 jaar ervaring weet uitgeverij ThiemeMeulenhoff wat belangrijk is. Dus maak ook van jouw leerlingen in de groepen 3-8 echte Z-helden en ondersteun hen hierbij!

Vernieuwde oefenboekjes

Vanaf schooljaar 2019-2020 zijn al 50 oefenboekjes vernieuwd: in A4-formaat, voorzien van een herkenbare titel en cover, en inhoudelijk geactualiseerd. Vanzelfsprekend zijn de speelse, eenvoudige opzet en de glasheldere structuur gebleven, dus leerlingen kunnen hiermee helemaal zelfstandig aan de slag.

Waarom Z-oefenboekjes?

  • Nieuw: vermelding van leerdoelen
  • Nieuw: A4-formaat met zelfde uitstraling
  • Nieuw: nu ook per stuk verkrijgbaar
  • Inzetbaar naast elke lesmethode
  • Bevorderen zelfstandig werken door leerlingen
  • Bewezen kwaliteit en ruim 30 jaar ervaring
  • Op school of thuis (extra) oefenen