Leeskrakers

Waardering:
97% of 100
Op voorraad
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals
Beschrijving Aantal Prijs

Leeskrakers Mini 1

sch71465

€ 26,50

Leeskrakers 1 - Kopieerboek

sch71450

€ 26,50

Leeskrakers 2 - Kopieerboek

sch71451

€ 26,50

Leeskrakers 3

lkr02

€ 25,00

Leeskrakers 3 Antwoordenboek

lkra02

€ 9,50

Leeskrakers 4

lkr03

€ 25,00

Leeskrakers 4 Antwoordenboek

lkra03

€ 9,50

Met de Leeskrakers ontwikkelen de leerlingen een gevorderd leesbegrip, trainen hun geheugen, leren systematisch en logisch denken, analyseren en classificeren en werken aan hun concentratie en doorzettingsvermogen. 

Leeskrakers 1 & 2

Hoe ontwikkel je logisch redeneren bij kinderen met taal?
En ook nog op een uitdagende manier?

Met deze kopieerboeken vol uitdagende taalraadsels kunnen jouw leerlingen uren lang denkvaardigheden verder ontwikkelen met vakoverstijgende opdrachten. Want bij het oplossen van deze leeskrakers worden verschillende (denk)vaardigheden geoefend. Dit zijn allemaal vaardigheden die ieder kind nodig heeft bij bijna alle schoolvakken. Kinderen uit groep 5 t/m 8 oefenen onder jouw begeleiding. Begaafde kinderen vanaf ca. 8 jaar oefenen zelfstandig.

In de Leeskrakers 1 en 2 kopieerboeken worden talloze onderwerpen behandeld uit de wereld om ons heen. Door middel van deze diverse onderwerpen en feiten kunnen kinderen ook hun kennis verrijken. Tegelijkertijd wordt bij het oplossen van de leeskrakers geprikkeld en het puzzelplezier aangewakkerd.

NB. Leeskrakers 2 is uitverkocht.

Leeskrakers 3 & 4

De Leeskraker-serie is uitgebreid met Leeskrakers 3 en 4. Nu nog meer prikkelende leeskrakers waar denkvaardigheden mee geoefend worden. De antwoorden vind je in de antwoordenboeken die los bestelbaar zijn. Leeskrakers 3 zijn geschikt voor leerlingen die kunnen lezen (ca. groep 4) Leeskrakers 4 zijn geschikt voor leerlingen die goed kunnen lezen (ca. groep 4/5)

Kortom vier boeken met talige raadsels op verschillende niveaus die jouw leerlingen die kunnen lezen uit zullen dagen om goed te lezen, na te denken, te analyseren en combineren en – uiteindelijk – op te lossen!

Leeskrakers Mini

Leeskrakers Mini richt zich op kinderen die net leren lezen. Het kopieerboek bevat 40 leeskrakers, waarbij waar nodig de woorden zijn vervangen door afbeeldingen.

Ieder werkblad wordt aangeboden op twee moeilijkheidsniveaus, en zijn door slim kopiëren (de nummers die voor de aanwijzingen staan, bedekken), nog moeilijker te maken! Zo zijn de opdrachten zelfs op vier niveaus aan te bieden. Differentiëren wordt hierdoor heel makkelijk.

Geschikt voor groep 3, maar dankzij de differentiatie-mogelijkheden ook voor slimmere kleuters en in groep 4.

Meer informatie
SKU sch71450-h
Uitgever Schoolsupport
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Leeskrakers
Jouw waardering