Werkmap Gecijferd bewustzijn

€ 99,95
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Rekenen is één van de belangrijkste vaardigheden die kinderen op de basisschool leren. Onderzoek toont aan dat met een vroege aanpak, rekenproblemen te voorkomen zijn.

De werkmap is opgebouwd rond de vier rekendomeinen getalbegrip, meten en meetkunde, en verhoudingen en verbanden. Door kinderen ervaringen te laten opdoen en door activiteiten met ze te ondernemen op het gebied van tellen en getalbegrip, meten en meetkunde, draag je bij aan een goede rekenstart in groep 3. De activiteiten sluiten aan bij iedere methode en je kunt ze eenvoudig aanpassen aan jouw eigen situatie, zoals een thema dat centraal staat.

De opbouw van de map is geïnspireerd op de eerder verschenen Werkmap Fonemisch bewustzijn die vanwege de praktische opzet en vele activiteiten al jaren zeer geliefd is onder leerkrachten van groep 1 en 2.

Voor wie is deze uitgave geschikt?

De Werkmap Gecijferd bewustzijn is te gebruiken in het primair onderwijs en biedt leerkrachten in groep 1 en 2 naast theorie veel activiteiten en lessen om (voorbereidend) rekenen met kleuters vorm te geven en tijdig achterstanden te signaleren. Zo draag je bij aan een goede rekenstart in groep 3.

Bekijk in de bijlagen het inkijkbestand met daarin onder andere de inhoudsopgave, het voorwoord en het overzicht van activiteiten.

Meer informatie
SKU 32417
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Werkmap Gecijferd bewustzijn
Jouw waardering