Welkom bij de Romeinen - 2DVD

€ 9,95
 • Uitgebreid assortiment
 • Van bekende onderwijsuitgevers
 • Passend bij elke leerbehoefte
 • Voor en door onderwijsprofessionals

Welkom bij de Romeinen is een historische comedy voor alle leeftijden. Tv-presentatrice Dorine Goudsmit ontvangt Romeinse gasten die al eeuwen dood zijn, zoals Nero, Caesar en Augustus. Samen kijken ze terug op de hoogte- en dieptepunten uit ‘hun’ tijd. In elke aflevering zie je vele absurde sketches, een kookrubriek en een historische kennisquiz.

Dvd Welkom bij de Romeinen

Op de dubbel-dvd staan acht afleveringen van 25 minuten vol humor waar je wat van opsteekt, want alles is “echt waar”! Van aquaduct tot Pantheon, van Gladiator tot senator, van galeislaaf tot redenaar, alles en iedereen passeert de revue.

Deze dvd is ook onderdeel van het Welkom bij de Romeinen lespakket

Historische comedyserie

Welkom bij de Romeinen wordt gespeeld door acteurs Plien van Bennekom, Pierre Bokma, Paul de Leeuw, Carice van Houten, Alex Klaasen, Waldemar Torenstra, Remko Vrijdag, Marc-Marie Huijbregts, Ellen Pieters, Hans Kesting, Gijs de Lange, Laus Steenbeeke, Rogier In 't Hout en vele anderen. De serie is geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen, coördinator drama van Het Klokhuis.

Afleveringen Welkom bij de Romeinen

 1. Romulus en Remus
 2. Caesar en Cleopatra
 3. Augustus
 4. Nero
 5. Spartacus en Crassus
 6. Ovidius
 7. Julius Civilis
 8. Romulus Augustulus en Justianus

Welkom bij de Romeinen

Welkom bij de Romeinen is het vervolg op de succesvolle serie Welkom in de Gouden Eeuw. Deze historische comedyserie werd met een eervolle vermelding van de Zilveren Nipkowschijf bekroond. 

Meer informatie
SKU 3382
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Welkom bij de Romeinen - 2DVD
Jouw waardering