Volg je hart; vind je passie

€ 12,99
  • Uitgebreid assortiment
  • Van bekende onderwijsuitgevers
  • Passend bij elke leerbehoefte
  • Voor en door onderwijsprofessionals

Volg je hart, vind je passie is een heerlijke combinatie van bruikbare adviezen en herkenbare, persoonlijke verhalen uit O, The Oprah Magazine over het vinden van jezelf en je ware roeping. Of je nu op zoek bent naar wat je passie precies is of juist de moed aan het verzamelen bent om je doel na te streven: dit boekje zal je op weg helpen.

Met bijdragen van onder anderen Elizabeth Gilbert over het volgen van je nieuwsgierigheid, Alain de Botton over het blijven stellen van vragen, Mallika Chopra over groots denken en het advies van Patti Smith: laat je altijd leiden door je geweten.

O, The Oprah Magazine is het tijdschrift van Oprah Winfrey met een oplage van 2,4 miljoen exemplaren wereldwijd. O, The Oprah Magazine werd opgericht in 2000 en verschijnt sindsdien elke maand. Het draagt het stempel en de unieke visie van Oprah Winfrey. De redacteuren van O, The Oprah Magazine hebben de mooiste verhalen over het vinden van je doel bij elkaar gezocht die ooit in het tij dschrift zijn verschenen.

Meer informatie
SKU 9789000364268
ISBN 9789000364268
Druk 1ste
Auteur O, The Oprah Magazine
Uitgever Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Aantal pagina's 192
Verschijningsdatum 5 nov. 2018
Verschijningsvorm Hardback
NUR 770 - Psychologie algemeen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Volg je hart; vind je passie
Jouw waardering